Header

banner_top

26/10 (ΓΥΝ) ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ 85 - 22...

aig1

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα για τη γυναικεία ομάδα μας που συνέτριψε με 85 - 22 τον ΑΙΓΕΑ την Κυριακή στις 15:30 στο Βούρειο παρουσία πολλών θεατών. Ο αγώνας ξεκίνησε τραγικά για την ομάδα μας με τις κοπέλες μας να μην μπορούν να σκοράρουν, να κάνουν πολύ άστοχες επιλογές και γενικά να παρουσιάζουν μια άσχημη εικόνα που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει το πρώτο 10λεπτο μόλις με 10 - 5 !!! Στο 2ο 10λεπτο η είσοδος της Στεφανίας Πύρρου και η άνοδος των υπολοίπων κοριτσιών έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους με το ημίχρονο να κλείνει στους 32 πόντους διαφορά κι από κει και πέρα να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο η διαφορά για να φτάσουμε στο τελικό 85 - 22. Το σημαντικότερο γεγονός πάντως δεν ήταν αγωνιστικό.

aig2

Ήταν η παρουσία 32 μικρών κοριτσιών του τμήματος junior της Ακαδημίας Basketball του ΒΑΟΛ που περιμένοντας να αρχίσουν την προπόνηση τους (που για άλλη μια φορά καθυστέρησε) είχαν την ευκαιρία να δουν (κάποια για πρώτη φορά) αγωνιζόμενες τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας (που σίγουρα κάποια στιγμή με βάση την πολύ καλή δουλειά του Αντώνη Καλιμανά και των συνεργατών του, θα αντικαταστήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον). Έτσι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπονήτρια τους Θάλεια Ψώρρα να πετυχαίνει 30 πόντους με 2 τρίποντα, την επίσης προπονήτρια τους Μαρία Μονογιούδη  (11π.) να μετατρέπεται σε περιφερειακό "εξολοθρευτή", την αειθαλή Άντα Ζαχαριάδη να σκορπά ζωντάνια και 11 πόντους με 1 τρίποντο, τη σταθερή Δήμητρα Παπακυριάκου να οργανώνει και να εκτελεί (10π.), τη Δέσποινα Κουτουβίδου να σκοράρει μέσα και έξω απ' τη ρακέτα (10π, 2 τρ.) και τη Δέσποινα Ξύδα να πετυχαίνει 5 πόντους με 1 τρίποντο. Από την ομάδα του ΑΙΓΕΑ προσπάθησαν οι πρώην αθλήτριες του ΒΑΟΛ, Ράνια Καρούση, Μάντυ Γιασεμή και Εύη Αγγελίδη και κυρίως η ταλαντούχα Εμμανουέλα Σερέπα.

Με πολλά λάθη η διαιτησία των Μασσά - Μπαμπανιώτη Π.

Τα δεκάλεπτα: 10 - 05, 34 - 12, 56 - 15, 85 - 22

ΒΑΟΛ (Βούλικας): Παπακυριάκου 10, Μονογιούδη 11, Ξύδα 5(1τρ.), Πύρρου 8, Γρηγοριάδη, Γραββάνη, Ψώρρα 30(2τρ.), Ζαχαριάδη 11(1), Κουτουβίδου 10(2τρ.)

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής): Ντούλη, Θλιβίτη, Αγγελίδη 3(1), Απέσσου, Σερέπα 8(1τρ), Καρούση 6, Μαρκάκη 1, Κουμπιά, Γιασεμή 2, Τριανταφυλλάκη, Μπατή 2.