Header

banner_top

23/02 (ANΔΡ) ΡΑΦΗΝΑ-ΒΑΟΛ 72-81

raf

Δεύτερο συνεχόμενο διπλό για τον ΒΑΟΛ Χίο ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας από τη Ραφήνα επικρατώντας του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ με 72-81. Τα παλικάρια του Παντελή Βούλικα που έχουν ξοδέψει 36 ώρες (!) στη θάλλασα το τελευταίο πενταήμερο, πήραν απόλυτα δίκαια ένα τεράστιο διπλό που τους επιτρέπει να ατενίζουν το μέλλον τους στη Γ΄ Εθνική με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Με πλάνο, μυαλό, πάθος και ...Σταθόπουλο στον πάγκο (2 στα 2 η Βαγγελάρα) ο Βούρειος έκανε αυτό που λίγο καιρό φαίνονταν αδύνατο φεύγοντας από Βυζαντινό και Ραφήνα με 2 ροζ φύλλα αγώνα. Mε τη νίκη αυτή οι Κυπελλούχοι Χίου έκαναν το 7-9 διατηρώντας ολοζώντανες τις ελπίδες τους διαγράφοντας ένα εκπληκτικό 5 στα 5 τις τελευταίες 10 μέρες σε Γ΄ Εθνική (3 σερί) και Final Four Κυπέλλου. Στον αγώνα ο ΒΑΟΛ μπήκε μουδιασμένα αλλά μόλις βρήκε τα πατήματά του ισορρόπησε... Στην επανάληψη οι Χιώτες έλεγξαν απόλυτα ρυθμό και σκορ και παίζοντας παθιασμένα και έξυπνα πανηγύρισαν, μαζί με τους ηρωικούς φιλάθλους τους,  μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Ο Βαγγέλης Τσουρής θεραπευμένος από το ...τακαμούρι έσυρε το χορό με 23(1), με τον σταθερότατο Δημήτρη Μαρούλη να ακολουθεί με 21π. Οι ...νησιώτες όμως δεν ήταν μόνοι τους καθώς σήμερα είχαν την συμπαράσταση του χαλκέντερου Μιχάλη Σουλίκα (14π. όλοι στο 2ο ημίχρονο) αλλά και του ψηλού μας Νίκου Παπαδόπουλου (12π.) που ήταν θετικότατος. Από κοντά κι ο Τάσος Τροβάς με 8(2) κρισιμότατους πόντους σε ένα απόγευμα που όλοι οι ...μάγκες με τα μπλε πάλεψαν, πείσμωσαν και νίκησαν. Από τον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ξεχώρισε ο Παπουτσής με 26(5). Με το ...χρυσόμαλο δέρας (τις 2 ροζαλίες) στις αποσκευές και προορισμό τα ...Μεστά, ολοκληρώνεται η δικιά μας Αργοναυτική εκστρατεία που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη για να μείνει στην ιστορία. Φυσικά για να μην πάει χαμένη, την Κυριακή 8 Μαρτίου το Κλειστό πρέπει να γίνει απόρθητο καθώς ο ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου θα είναι φιλοξενούμενός μας με στόχο το 8-9 για λογαριασμό μας... Μέχρι τότε βέβεια πολλά συγχαρητήρια στα παλικάρια, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, Καλές Απόκριες και (δεν θα σταματήσουμε να σας το λέμε) στηρίξτε αυτήν την ομάδα γιατί έχει το μέταλλο να πετύχει πολλά. Αμόλα καλούμπα...

Διαιτητές: Καρανικόλα - Βαλούρδος.

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 40-38, 52-54, 72-81.

AΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ραφήνας (Γιαννακόπουλος) Kαλογερόπουλος 7, Παπακώστας, Λίτσο 18(3), Παπαδημητρίου 7,  Τύρλας 8, Παπουτσής 26(5), Πεζός, Μητσάκης, Σβάρνας, Κορομηλάς 2, Σταμέλος 4.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας) Ανδρουλάκης 3(1), Σουλίκας 14, Φουντουλάκος, Παπαδόπουλος 12, Τσουρής 23(1), Μαρούλης 21, Τροβάς 8(2), Κουϊμτζής, Κωνσταντινάκος, Σιμιτσάκης, Κουτσαντωνάκης.