Header

banner_top

01/10 ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΔΥΟ-ΔΥΟ

Την Κυριακή 03/10 η γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου δίνει τον πρώτο της επίσημο αγώνα, για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών για την περίοδο 2010 - 2011. Στις 12 το μεσημέρι η ομάδα της Χίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στο γήπεδο του στα Πατήσια. Στο ιστορικό αυτό ραντεβού, τα κορίτσια του ΒΑΟΛ Χίου καλούν τους Χιώτες φιλάθλους της Αθήνας καθώς και τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σπόρτιγκ και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της σε ...εθνικό επίπεδο.

sporting3

Το κλειστό βρίσκεται στα Πατήσια, βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε την οδό Πατησίων. Σχεδόν 2 χλμ μετά τα φανάρια με τη Λ.Αλεξάνδρας, θα περάσετε την Πλ.Κολιάτσου. Συνεχίστε για ακόμη 1 χλμ και θα φτάσετε στη διασταύρωση με την οδό Σαρανταπόρου, όπου πρέπει να στρίψετε αριστερά. Ο δρόμος μετά από λίγο βυθίζεται για να περάσει κάτω από τις γραμμές του ΗΣΑΠ. Εσείς μην μπείτε στην υπόγεια διάβαση, μείνετε δεξιά και θα δείτε το γήπεδο αριστερά σας, στη γωνία με την οδό Ηλία Ζερβού.

Ο ευκολότερος τρόπος πάντως να φτάσετε ως εκεί είναι η γραμμή 1 του Μετρό, μιας και ο σταθμός "Αγιος Ελευθέριος" είναι σε απόσταση μόλις 50μ από το γήπεδο.

Αν πάντως θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λεωφορείο (Α8, Β8 ή Γ8) ή τρόλεϊ (3, 5, 13 ή 14) από το κέντρο της Αθήνας. Θα κατεβείτε επί της Πατησίων (στάση "Σωτηριάδου") και θα περπατήσετε 200μ για να φτάσετε στο γήπεδο.

Πηγή οδηγιών για το γήπεδο & φώτο: stadia.gr