Header

banner_top

11/12 (EΦΗΒ) ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ 61-84

Καταιγίδα εκτός και κατά διαστήματα και εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου των Καμποχώρων καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (11/12) ο ΒΑΟΛ επικράτησε με 61-84 του αξιόμαχου ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς στην και τελευταία για τον Α΄ Γύρο αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων (2002+) της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου παίζοντας για 3 δεκάλεπτα εξαιρετικό μπάσκετ δεν άφησε περιθώρια στους μαχητικούς γηπεδούχους ώστε να διεκδικήσουν κάτι από τον αγώνα, καθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη. Μάλιστα σε ορισμένα σημεία του αγώνα η εμφάνιση του Βούρειου ήταν ασορτί με τις καιρικές συνθήκες ήτοι καταιγιστική και μόνο το κακό 3ο δεκάλεπτο όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν πρόσκερα σε +9 πήγε να χαλάσει την εικόνα των νικητών για να επανέλθουμε στο τελικό +23. Πιεστική άμυνα και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των νικητών που είχαν ενεργούς και τους 12 αθλητές που βρέθηκαν στη σημερινή τους σύνθεση. Παραγωγικότεροι οι συνήθεις "ύποπτοι" Κωνσταντίνος Βούλικας (35π.) (...ταύρος εν υαλοπωλείο και σήμερα) και Γιάννης Φερεντίνος (24(2)) (αύριο ταξιδεύει στην Αθήνα για την προπόνηση του κλιμακίου Νότου της Εθνικής παμπαίδων μαζί με τις ευχές όλων μας) με τον ...φλοτερ master Γιάννη Αναστασάκη (10(2)) να κλείνει την τριάδα των διψήφιων σκόρερ των νικητών. Από την ομάδα της Καλλιμασιάς καλύτεροι οι Γαρρής (26(1)) και Γουβάκης (22(1)). Μάχη Χατζηλάμπρου στους πάγκους με νικητή τον Μανώλη απέναντι στον αδελφό του Μάριο και διακοπή λόγω πτώσης τάσης σε ένα όμορφο παιχνίδι που οι παίκτες και των δύο ομάδων αξίζουν συγχαρητήρια για τις προσπάθειές τους ιδιαίτερα όμως στους αθλητές με την πανέμορφη νέα γαλανόλευκη στολή, παραγωγή του Fair Play και χορηγία του Chios Bowling, για την οποία ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του κ. Κυριάκο Ζωάνο...

Διαιτητές: Κοντίλης - Μασσάς.

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 26-45, 46-57, 61-84.

ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς (Χατζηλάμπρου Μαρ.) Μεστούσης, Κωνσταντίνου, Κοκοκύρης 7, Σίνα 2, Πετράκης, Γουβάκης 22(1), Βαττάκης 2, Κοκκινάκης, Παναγιωτάκης, Γαρρής 26(1), Στείρος 2.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου Μαν.) Αναστασάκης 10(2), Μαμουνής 4, Σπάρταλης 2, Αγγελής 2, Φερεντίνος 24(2), Τσαγρής, Συριώδης 4, Ξυντάρης, Βούλικας 35, Χατζηλάμπρου, Γεόμελος 3, Σταματίου.