Header

banner_top

18/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

AFFF1

Με 5 επίσημες αναμετρήσεις τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου, ξεκινά σήμερα (18/11) η νέα εβδομάδα. Σε αυτές υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί αγώνες που μπορεί να κρίνουν πολλά αναφορικά με τη φετινή προσπάθεια των ομάδων μας...

Ξεκίνημα την Τετάρτη (20/11) και το ντέρμπι της κατηγορίας παίδων (2004+) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ. Οι 2 αντίπαλοι είναι ισόβαθμοι και αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της ΤΕ Χίου, γεγονός που από μόνο του μαρτυρά την σπουδαιότητα του αγώνα. Τα αγόρια του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παλέψουν για τη νίκη που θα τα διατηρήσει στην κορυφή σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής και θα ξεκινήσει στις 18:00, στο Βούρειο.

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/11) ο ΒΑΟΛ θα βρεθεί και στα 3 Κλειστά Γυμναστήρια του νησιού μας με τις υποχρεώσεις να ξεκινούν από το Κλειστό. Εκεί στις 18:30 η ομάδα εφήβων (2002+) του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από τον ΑΙΓΕΑ σε αναμέτρηση για την αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θέλει τη νίκη ώστε να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας και να συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από αυτή.

Λίγο αργότερα, στις 19:30, στα Καμπόχωρα, θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΝΟΘ - ΒΑΟΛ για  τη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Οι πολυπρωταθλήτριες του νησιού μας θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2 στα 2 ώστε η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Σαββατιάτικη τριάδα αγώνων του ΒΑΟΛ ολοκληρώνεται την ίδια ώρα, στις 19:30, στο Βούρειο. Εκεί η κοινή ομάδα παμπαίδων (2006+) ΟΜΗΡΟΣ/ΒΑΟΛ υποδέχεται τον ΚΟΦΙΝΑ. Στόχος της ομάδας του Μιχάλη Σουλίκα μία ακόμα κατάθεση ταλέντου, η συγκομιδή πολύτιμων εμπειριών για τους μπόμπιρές του και κυρίως η χαρά της συμμετοχής σε ένα ακόμα επίσημο παιχνίδι.

Την Κυριακή 24/11 το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επανεκινεί και βρίσκει τον ΒΑΟΛ Χίου γηπεδούχο να υποδέχεται την σκληροτράχηλη και έμπειρη ΕΝΩΣΗ Ιλίου σε μια πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα, μετά το 1-4 του ξεκινήματος πρέπει να κατακτήσει τους 2 βαθμούς της νίκης ώστε να κερδίσει νέα ώθηση και δυναμική στην προσπάθεια που κάνει στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Γ΄ εθνικής των τελευταίων ετών. Απέναντι της μια ιδιαίτερα έμπειρη και δυνατή ομάδα με πολλές παρουσίες στις εθνικές κατηγορίες που θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ( με 3-2) στην προσπάθειά της για άμεση επαναφορά στη Β΄ Εθνική. Η ομάδα της Χίου από την άλλη, με όπλο την καλύτερη άμυνα του Ομίλου και κυρίως την καλύτερη κερκίδα της κατηγορίας, θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας... Την Κυριακή 24/11 λοιπόν στις 16:00 το Κλειστό είναι προορισμός μας και η νίκη ο μοναδικός στόχος μας σε μια σπουδαία αναμέτρηση (ΒΑΟΛ Χίου - ΕΝΩΣΗ Ιλίου) που πρέπει να μας ξανακάνει Ένα νησί - Μια ομάδα στην προσπάθεια για άξια εκπροσώπιση του χιώτικου μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο.

Καλή εβδομάδα σε όλους...