Header

banner_top

11/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

AFFF

Χωρίς αγωνιστική δράση στη Γ΄ εθνική, που πραγματοποιεί την πρώτη διακοπή της την Κυριακή 17/11 (επανέρχεται με την πολύ σημαντική αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΕΝΩΣΗ Ιλίου την Κυριακή 24/11) αλλά με αγώνες τμημάτων υποδομής και τις εκδηλώσεις για τα 107α ελευθέρια της Χίου θα κυλήσει η τρέχουσα εβδομάδα στην οποία πλέον "ντεπουτάρει" η νέα αφίσα των τμημάτων του Βούρειου που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ / ΤΕ Χίου στην οποία συμμετέχουν καταστήματα, επιχειρήσεις και εταιρείες τις οποίες ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά τους.

Με την ασφαλή επιστροφή της χιώτικης αποστολής από το Σχηματάρι και τη συμμετοχή τμημάτων της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου στη μεγάλη παρέλαση επί της οδού Δημοκρατίας, που κορυφώνει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 107α ελευθέρια της Χίου από τον οθωμανικό και την ένταξή της στην ελληνική επικράτεια, ξεκινά η νέα εβδομάδα. Αγόρια και κορίτσια από το πιο πολύβουο τμήμα του Βούρειου συμμετέχουν στην παρέλαση με τη σημαία του Ομίλου επιζητώντας για ακόμα μία φορά το χειροκρότημα των θεατών της μεγάλης χιώτικης επετείου...

Η αγωνιστική δράση της ενδομάδας ξεκινά την Τετάρτη 13/11 με 2 επίσημους αγώνες. Στις 17:15 η ομάδα παγκορασίδων (2006+) θα βρεθεί στα Καμπόχωρα όπου θα φιλοξενηθεί από τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου στοχεύει σε μία ακόμα καλή εμφάνιση και νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή της κατηγορίας και θα διευρύνει το αήττητο σερί που διατηρεί για 3 συναπτά έτη.

Λίγο αργότερα, στις 19:30 η αγωνιστική δράση μεταφέρεται στο Βούρειο, όπου το τμήμα εφήβων (2002+) του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενεί την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κοφινά στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου η καταγραφή μίας ακόμη καλής εμφάνισης και φυσικά η διεκδίκηση των δύο βαθμών της νίκης στην προσπάθεια διατήρησης της ομάδας στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας.

Το Σάββατο 16/11 το τμήμα παγκορασίδων (2006+) του ΒΑΟΛ Χίου δίνει τον 2ο αγώνα του σε αυτή την εβδομάδα, φιλοξενώντας στο Βούρειο την κοινή ομάδα ΦΟΒ/ΠΥΡΣΟΣ. Οι πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα επιχειρήσουν να κάνουν το 2 στα 2 σε διάστημα τεσσάρων ημερών και καταγράφοντας μια εμφάνιση αντάξια του ταλέντου και της προόδου τους να κατακτήσουν τη νίκη που θα τις κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου έχουν μόνιμα εγκατασταθεί την τελευταία τριετία...

Για την ώρα πάντως καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όλους...