Header

banner_top

05/11 ...ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ...ΛΕΣΒΟΥ

Με 6 νίκες και πολλές όμορφες και χρήσιμες εμπειρίες επέστρεψαν οι αποστολές των τμημάτων παίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου μετά τη διήμερη διαμονή τους στη Λέσβο το Σαββατοκύριακο 3 και 4/11. Η πολυπληθής χιώτικη αποστολή απόλαυσε την άρτια οργανωμένη διαμονή της στο γειτονικό νησί ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο οι ομάδες του Μανώλη Χατζηλάμπρου εντυπωσίασαν, παρά τις απουσίες, κατακτώντας 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του Sports Club Mυτιλήνη και του ΑΙΓΕΑ Πλωμαρίου. Τα αποτελέσματα του διημέρου ήταν:

SPORTS CLUB MYTILINI - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ 56-58 (παγκορασίδες)

SPORTS CLUB MYTILINI - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ 44-53 (παμπαίδες)

SPORTS CLUB MYTILINI - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ 33-90 (παίδων)

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ 44-90 (παίδων)

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ 56-75 (παγκορασίδων)

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ 39-68 (παμπαίδες)

Φάση των αγώνων το buzzer bitter καλάθι της Εβίτας Βαβάκα στη λήξη της αναμέτρησης Sports Club Mytilini - ΒΑΟΛ Χίου, με το οποίο ο Βούρειος πήρε τη νίκη κλάσματα του δευτερολέπτου πριν ο αγώνας οδηγηθεί στην παράταση.

Όλα τα παιδιά χάρηκαν την αποστολή και τη συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια, έκαναν νέες φιλίες, ενώ εξαιρετική υπήρξε η φιλοξενία από τα σωματεία της Λέσβου στα οποία εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την άρτια και πλήρως επιτυχημένη αποστολή στη Λέσβο που ολοκληρώθηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Μπράβο σε όλους και όλες παιδιά...