Header

banner_top

04/11 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Με τη μεγάλη νίκη της ομάδας ανδρών και την ασφαλή επιστροφή της πολυπληθούς αποστολής των τμημάτων υποδομής του ΒΑΟΛ Χίου από τη Λέσβο (θα ακολουθήσει ειδική ανάρτηση) ολοκληρώθηκε η εβδομάδα και πλέον ξεκινά η νέα με 4 επίσημους αγώνες στο πρόγραμμά της για τα τμήματα του Βούρειου.

Ξεκίνημα με την Τετάρτη 6/11 που το διπλό αγωνιστικό της πιάτο ξεκινά στα Καμπόχωρα. Εκεί στις 17:15 η ομάδα παίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου θα παραταχθεί για να αντιμετωπίσει τον ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου η νίκη και η συνέχιση του αήττητου σερί του συγκροτήματός του το οποίο οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Λίγο αργότερα, στις 19:00, στο Kλειστό, θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ για την αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων (2004+) της ΤΕ Χίου. Ο αγώνας που έχει όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, είναι ιδιαίτερα σημαντικός με την ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη να στοχεύει, στη διεύρυνση του φετινού της αήττητου, σε μια αναμέτρηση που τα κορίτσια μας θα χρειαστούν τη θερμή συμπαράσταση των φίλων τους.

Την Κυριακή 10/11 η μέρα ξεκινά με εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα εφήβων (2002+) της ΤΕ Χίου. Στις 12:00 στο Βούρειο, ο ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται τυπικά, από την ΕΝΩΣΗ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση και στη νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη τριάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα η αποστολή της ομάδας ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου θα βρίσκεται στο δρόμο για το Σχηματάρι, όπου στις 14:00 θα φιλοξενηθεί από τον ισχυρό ΕΡΜΗ του Νίκου Οικονόμου σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα μετά το πρώτο φετινό θετικό αποτέλεσμα επί του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ θα ταξιδέψει στην πόλη που σφράγισε πέρυσι την παραμονή της με στόχο μια καλή εμφάνιση και ό,τι καλύτερο προκύψει...

Καλή εβδομάδα σε όλους...