Header

banner_top

13/10 (ANΔΡ) ΧΒΑ - ΒΑΟΛ 64-52

Ξεκίνημα με το αριστερό για τον ΒΑΟΛ Χίου στην πρεμιέρα της φετινής Γ΄ Εθνικής Ανδρών, καθώς ηττήθηκε με 64-52 από την ΧΒΑ στη Χαλκίδα, μετά από μέτρια εμφάνιση. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα παρά το ότι πάλεψε, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στη δυνατή άμυνα των γηπεδούχων και ηττήθηκε δίκαια. Με πολύ βασικούς παίκτες να καταγράφουν μέτρια εμφάνιση και την επιθετική δυστοκία να κάνει την εμφάνιση της ο Βούρειος παρά την πρόσκαιρη μείωση του σκορ σε απόσταση βολής, δεν κατάφερε να πάρει παράσταση νίκης… Με τον Μιχάλη Σουλίκα να χάνει ένα ημίχρονο αφού μετά από φάση που δεν σφυρίχτηκε ούτε φάουλ (!) έφυγε για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου του τοποθετήθηκαν 2 ράμματα, οι επιλογές μειώθηκαν στην περιφέρεια όπου ξεχώρισε ο Γιάννης Σαμιώτης με 13π.(1) όσους και ο Νίκος Παπαδόπουλος που είχε μια «γεμάτη» εμφάνιση. Από την ΧΒΑ καλύτερος ο Μιτσημπόνας με 20(2). Πλέον μετά το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής ο ΒΑΟΛ στρέφει στο κομβικό ματς με τον ΚΡΟΝΟ στο Κλειστό (Κυριακή 16:00) όπου η νίκη είναι επιτακτική. Ευχαριστούμε τους φίλους από τη Χαλκίδα για τη φιλοξενία και την βοήθεια στον τραυματισμό του αθλητή μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για εμάς είπαμε… Καλή επιστροφή και ραντεβού στο Κλειστό.

Διαιτητές: Κώτσου – Κατσαπρακάκης.

Τα δεκάλεπτα: 13-10, 32-25, 49-39, 64-52.

ΧΒΑ (Μπρατσιακος - Καλογήρου) Μπρατσιακος, Παπάδης 12 (2), Στεφάνου 5 (1), Κατσούλας 7, Βογιατζής,  Σταθόπουλος,  Μητσιμπόνας 20 (2), Γεωργιάδης 13 (2), Λούκας 3 (1), Φραγκούλης, Σιδέρης 4.


ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ (Βούλικας - Συμιακάκης Τσιριγώτης, Χριστοβασίλης, Ανδρουλάκης 3, Σουλίκας 4, Σιμιτσάκης, Παπαδόπουλος 13, Σαμιώτης 13 (1), Τσουρής 8, Μαρούλης 4, Τροβάς 4 (1), Κουιμτζής,  Κωνσταντινάκος 3 (1).