Header

banner_top

12/10 (ΕΦΗΒ) ΒΑΟΛ-ΦΟΒ 58-66

Την ήττα με σκορ 58-66 γνώρισε η ομάδα εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου από την αντίστοιχη του ΦΟΒ το απόγευμα του Σαββάτου στο Βούρειο, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Οι αθλητές του Μανώλη Χατζηλάμπρου, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, προσπάθησαν για τη νίκη, κράτησαν τα ηνία του σκορ σε κάποια σημεία του αγώνα, αλλά "προδόθηκαν" από τα κακά διαστήματα που είχαν σε καίρια σημεία του αγώνα. Κάποια εύκολα καλάθια που χάθηκαν, κάποιες μικρές στιγμές κακής αντίδρασης και κάποιες στιγμές έλειψης καθαρού μυαλού, υπήρξαν οι κύριες αιτίες για την ήττα σε μια αναμέτρηση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Το δίδυμο των "παίδων" της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας 24, Φερεντίνος 22(1)) οδήγησαν επιθετικά τον Βούρειο, χωρίς να παγνωρίζεται η προσπάθεια όλων των υπολοίπων παιδιών του ΒΑΟΛ. Από τον ΦΟΒ  παραγωγικότεροι οι Βλάττας (16), Πούλος (15) και Λεώδης (15). Συγχαρητήρια στους νικητές για την επικράτησή τους, και μπράβο στα παιδιά του ΒΑΟΛ για την προσπάθεια και πλέον δουλειά και επιμονή ώστε η επιστροφή στις νίκες και η βελτίωση, ατομική και ομαδική να επέλθει άμεσα...

Διαιτητές: Αναστασάκης - Καφεζάς.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 26-32, 42-51, 58-66

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Αναστασάκης, Μαμουνής 6(1), Σπάρταλης 2, Αγγελής, Φερεντίνος 22(1), Χατζηλάμπρου, Συριώδης, Ξυντάρης, Βούλικας 24, Γεόμελος 4, Σταματίου, Τσαγρής.

ΦΟ Βροντάδου (Αμέντας) Πούλος 15, Στείρος, Κόλιαρος 1, Καρίτης 4, Λεώδης 15, Βλάττας 16, Παϊδούσης, Κατολέων, Ντούλης, Κοκκινάκης 11, Αγγελής 4, Μπουλάς.