Header

banner_top

30/09 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Στον απόηχο του απόλυτα επιτυχημένου 5ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης", ξεκινά σήμερα (30/9) η νέα εβδομάδα, με 3 επίσημες υποχρεώσεις για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα την Τετάρτη 2/10 με 2 αγώνες των τμημάτων υποδομών. Στις 18:00 η ομάδα κορασίδων (2004+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται στο Βούρειο τον ΠΥΡΣΟ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στη φετινή περίοδο καταγράφοντας μια θετική εμφάνιση συνδυαζόμενη φυσικά με τους βαθμούς της νίκης.

Λίγο αργότερα, στις 19:00, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Κλειστό όπου η ομάδα παίδων (2004+) του ΒΑΟΛ φιλοξενείται από τους ΙΩΝΕΣ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου η νίκη και το 2 στα 2 ώστε να συνεχιστεί χωρίς βαθμολογικές απώλειες η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα παίδων της ΤΕ Χίου.

Την Κυριακή 6/10, στις 13:00 έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρώτη για την ομάδα Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου. Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ο ΒΑΟΛ θα υποδεχθεί (τυπικά) στα Καμπόχωρα τον ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου στα πλαίσια της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Χίου. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσει και φέτος να υπερασπιστεί τον τίτλο της ξεκινώντας με τη νεοφώτιστη στην Α΄ Κατηγορία της ΤΕ Χίου ομάδα του Βερβεράτου. Στόχος, πέρα της νίκης - πρόκρισης, η επάνοδος της ομάδας σε επίσημους αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς η δύσκολη φετινή προσπάθεια στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής για 3η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται προ των πυλών...

Καλή εβδομάδα σε όλους...