Header

banner_top

27/09 ...ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ !!!

tripol19

Σήμερα, Παρασκευή 27/9, ξεκινά στο Κλειστό το 5ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης" με μια σειρά αγώνων και παράλληλων δράσεων αφιερωμένων στη μνήμη του αδικοχαμένου καλαθοαφαιριστή του ΒΑΟΛ Χίου... Οι αποστολές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Χαλκίδας (ΧΒΑ) και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Μοσχάτου, αναμένονται στη Χίο το πρωί της Παρασκευής καθώς το πλοίο πέρασε από Σάμο λόγω Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου στη Λέσβο, οπότε το απόγευμα  της ίδιας ημέρας θα δοθεί το πρώτο τζάμπολ.

Στις 19:00 λοιπόν ο νέος ΒΑΟΛ Χίου της περιόδου 2019 - 2020, υποδέχεται την φιλόδοξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μοσχάτου που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ και έχει στις τάξεις της τον "δικό μας" Γιώργο Κατσούρη που κέρδισε πρωτάθλημα Χίου με τη γαλανόλευκη και πήρε την αήττητη άνοδο στη Γ΄ Εθνική το καλοκαίρι του 2013 στο ΜΕΤΣ. Ο Παντελής Βούλικας από την άλλη θέλει να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας της ενισχυμένης ομάδας του εν όψει της δύσκολης φετινής αποστολής της που δεν είναι άλλη από την τρίτη συνεχόμενη επιτυχή παρουσία του Βούρειου στα "εθνικά" σαλόνια. Στις 19:00 λοιπόν το πρώτο τζάμπολ του χρονιάς και η παρουσίαση του νέου Βούρειου στο κοινό του,  με την αναμέτρηση ΒΑΟΛ Χίου - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μοσχάτου.

Αμέσως μετά, στις 20:45 ξεκινά η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα στην ΧΒΑ και τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Η ισχυρή ομάδα της Χαλκίδας, αν και νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική, έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά και παρά την απώλεια του ιδρυτή της Βασίλη Μπρατσιάκου (ανέλαβε προπονητής σε ομάδα του Κατάρ) στοχεύει ψηλά στο νέο πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής Χίου ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς από την άλλη, με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, θα προσπαθήσει να εκμεταλευτεί τη συμμετοχή του στο Τουρνουά προετοιμαζόμενος για το δυνατό τοπικό πρωτάθλημα της ΤΕ Χίου.

Η είσοδος στους αγώνες του Τουρνουά είναι ελεύθερη θυμίζουμε, ενώ καθ' όλη τη διάρκειά του θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και θα γίνεται εθελοντική συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου στη μνήμη του Θοδωρή...

tripol19p