Header

banner_top

03/09 ...ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (2/9) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων αλλά και του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών περιόδου 2019 - 2020 και αρμοδιότητας ΤΕ Χίου.

2020cupmen

Στο Κύπελλο Ανδρών ο ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενήσει (πιθανότατα στις 6 Οκτωβρίου) τον ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου και αν περάσει από τη νεοφώτιστη στην Α΄ Κατηγορία Χίου ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή της μονομαχίας της Β΄ Κατηγορίας ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΝΗΡΕΑΣ Καρδαμύλων. Η συνέχεια έχει final-4 (πιθανή ημερομηνία 14-16/2/2020 στο Κλειστό) με τη σειρά να προκύπτει από τον παραπάνω πίνακα και την ομάδα του Παντελή Βούλικα να στοχεύει στην κατάκτηση της 7ης κούπας Κυπελλούχου Χίου τα τελευταία 9 χρόνια.

2020cupwomen

Στο Κύπελλο Γυναικών, που θα διεξαχθεί με 4 ομάδες ο ΒΑΟΛ Χίου θα αντιμετωπίσει τον ΝΟΘ στον ημιτελικό του final-4 και αν προκριθεί η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα παλέψει για το 2ο Κύπελλο απέναντι στη νικήτρια ομάδα του έταιρου ημιτελικού που είναι ΕΝΩΣΗ - ΦΟΒ.

201920TOPIKA

Στα τοπικά μας πρωταθλήματα ο ΒΑΟΛ θα λάβει για ακόμα μία χρονιά μέρος σε όλες τις κατηγορίες με αυτόνομες ομάδες ενώ στην κατηγορία παμπαίδων θα συμμετέχει και με 2η ομάδα σε συνεργασία με τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Πρωτάθλημα 4 ομάδων στις Γυναίκες όπως και στις κατηγορίες Νεανίδων και Κορασίδων, ενώ στις Παγκορασίδες οι συμμετοχές είναι 5 με την κοινή ομάδα ΠΥΡΣΟΣ/ΦΟΒ να κάνει παρθενική εμφάνιση. Περισσότερες συμμετοχές στα αγόρια καθώς 8 ομάδες μετέχουν στο πρωτάθλημα εφήβων, 7 σε αυτό των παίδων ενώ στην κατηγορία παμπαίδων οι συμμετοχές φτάνουν τις 11 (!) με τους πρωταθλητές του Μανώλη Χατζηλάμπρου και τους μπόμπιρες του Μιχάλη Σουλίκα να μετέχουν σε αυτό. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες οπότε δε μένει παρά να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά...