Header

banner_top

02/09 ...ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!

 

palmare

Με την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινά σιγά - σιγά η επαναφορά στις προπονήσεις και τις επίσημες υποχρεώσεις για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, για την περίοδο 2019 - 2020

Το τμήμα Ανδρών θα μπει στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας του με την ομάδα του Παντελή Βούλικα να στοχεύει στην επάξια εκπροσώπηση του χιώτικου μπάσκετ για 3η συνεχόμενη (και 5η συνολικά) χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Το τμήμα Γυναικών, με τον Γιάννη Σαμιώτη στον πάγκο, μετά τις μεταβατικές - καλοκαιρινές προπονήσεις μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων εν όψει των φετινών του υποχρεώσεων στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της ΤΕ Χίου.

Τα τμήματα παίδων και εφήβων ξεκινούν σήμερα, με τον Μανώλη Χατζηλάμπρου στο τιμόνι (και ρούκι έφορο τον κ. Δημήτρη Μηλιάδη) τις προπονήσεις τους στο Βούρειο με στόχο τα όσο τα δυνατό καλύτερα πλασαρίσματα στα πρωταθλήματα που μετέχουν.

Τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων, υπό τον Γιάννη Σαμιώτη, ξεκινούν επίσης την προετοιμασία τους για την κατάκτηση των υψηλώτερων δυνατό θέσεων στα τοπικά μας πρωταθλήματα.

Οι ανανεωμένες πρωταθλήτριες ομάδες μας παμπαίδων και παγκορασίδων, ξεκινούν μαζί με την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου τη νέα χρονιά με φιλοδοξίες και με πρωταρχικό στόχο την σωστή εκμάθηση του μπάσκετ. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας ξεκινούν το Σάββατο 7/9 στο Βούρειο και για πληροσφορίες μπορείτε να καλείτε τον Τεχνικό Διευθυντή της Μανώλη Χατζηλάμπρου στο τηλ. 6972038540.

Τα τμήματα Ρυθμικής και Ενόργανης γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου ξεκινούν σήμερα Δευτέρα (2/9) με τις ομάδες "Αστέρια" και "Βασίλισσες" να δίνουν ραντεβού στο Δημοτικό Στάδιο Χίου για προπονήσεις ενδυνάμωσης. Το ανανεωμένο τμήμα της Ρυθμικής/Ενόργανης θα φτάσει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από τις 11/9 με όλες τις ομάδες του να μπαίνουν σε "χειμωνιάτικο" τέμπο. Πληροφορίες για το τμήμα μπορείτε να πέρνετε καλώντας την κ. Άσπα Συρρή στο τηλ. 6978442758.

Σήμερα Δευτέρα στις 19:00 θα γίνουν, στο Γραφείο της ΤΕ Χίου, οι κληρώσεις των φετινών τοπικών μας πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου (Ανδρων και Γυναικών) με τον ΒΑΟΛ Χίου να μετέχει για μία ακόμα φορά σε όλες τις κατηγορίες (πλην της κατηγορίας Ανδρών αφού θα παίξει στη Γ΄ Εθνική) ενώ στην κατηγορία παμπαίδων θα λάβει μέρος, πέρα από την πρωταθλήτρια Α΄ ομάδα του και με 2η κοινή με τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς υπο τις οδηγίες του Μιχάλη Σουλίκα.

Καλή αρχή και καλή χρονιά σε όλους...