Header

banner_top

22/06 (ΚΟΡ/Φ) ΒΑΟΛ-ΘΗΣΕΑΣ 39-41

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η 2η αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΘΗΣΕΑΣ, αυτή των κορασίδων (2004+) η οποία βρήκε νικήτρια την ομάδα της Παναγιούδας με τελικό σκορ 39-41. Τα κορίτσια των 2 ομάδων προσέφεραν, παρά τη μεγάλη ζέστη, ένα συναρπαστικό παιχνίδι στους θεατές και ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα. Η ομάδα της Λέσβου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη τον εκνευρισμό και τις κακές επιλογές των γηπεδούχων, επέβαλε το ρυθμό της και προηγήθηκε με 14-19 και 16-25 στο ημίχρονο, με τη διαφορά να φτάνει στο +13 στο ζενίθ της. Στο 3ο δεκάλεπτο οι 2 κόουτς χρησιμοποίησαν κορίτσια μικρότερων ηλικιών με την ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου να επικρατεί και να μειώνει σε 29-34. Στο καθοριστικό 4ο δεκάλεπτο ο ελειπής Βούρειος βρήκε την ηρεμία και τις καλές επιλογές που του έλειπαν και πήρε τα ηνία στο σκορ προγούμενος με +3 λίγα λεπτά πριν τη λήξη. Ο ΘΗΣΕΑΣ όμως βρήκε λύσεις, κυρίως από την κορυφαία του Μαρία Κατσούρη (17π.) αλλά και την παλύψηλη Τζοάνα Ταμπάκου (πέτυχε τους 6 από τους 8 της πόντους στην 4η περίοδο) και ξαναέφερε το παίχνιδι στα ίσα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΘΗΣΕΑΣ πιο ψύχραιμος και εύστοχος έφτασε δίκαια στη νίκη με τα κορίστια των 2 ομάδων να απολαμβάνουν από κοινού το χειροκρότημα του κόσμου και να ανανεώνουν το ραντεβού τους σε κάποια μελλοντική αναμέτρηση. Ευχαριστούμε τον ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας για την παρουσία του στη Χίο και ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια σε όλους τους φίλους μας από την ομάδα της Λέσβου.

Διαιτητής: Συμιακάκης.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 16-25, 29-34, 39-41.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Σαλιάρη 9, Χαβιάρα, Πρελιά 6, Σουλίκα 7, Κουντουριάδη, Νεαμονίτη, Κωνσταντινούδη 3, Χαρίτου 4, Χριστοβασίλη, Μαθιούδη 3, Τσιμπούκα 2, Φουσφούκα, Πατάπη 5.

ΘΗΣΕΑΣ Παναγιούδας (Καραμανώλης - Μανιάκη) Ξένου 2, Γκάγκα 6, Τρακέλλη 2, Ι. Κατσούρη 4, Μ. Κατσούρη 17, Α. Ταμπάκου, Καμίνη, Κότση, Αργυρού, Κοτζαιγιώργη, Κυπριώτη 2, Τ. Ταμπάκου 8, Κουγιουμτζή.