Header

banner_top

17/06 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Μολονότι το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και ο Ιούνιος ξεκινά την προ τελευταία εβδομάδα του σήμερα (17/6) έντονη δραστηριότητα για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου έχει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Ξεκίνημα με την Τετάρτη 19/6 και το ...Super Cup της Χίου όπου σε μια διοργάνωση του ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς υπό την αιγίδα της ΤΕ Χίου ο Κυπελλούχος Ανδρών και εκπρόσωπος του νησιού μας στη Γ΄ Εθνική θα υποδεχθεί στο Βούρειο τον Πρωταθλητή της Α΄ Κατηγορίας Χίου ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Ο αγώνας που διεξάγεται στις 20:00 στο Βούρειο με κάθε επισημότητα, είναι ενταγμένος στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας των πρωταθλητών Χίου εν όψει της συμμετοχής τους στο Ειδικό Πρωτάθλημα για την Άνοδο στη Γ΄ Εθνική που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι. Από πλευράς ΒΑΟΛ Χίου αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας για την περίοδο 2018-2019, της ομάδας του Παντελή Βούλικα μετά τον φετινό μαραθώνιο και τη μοναδική επίτευξη του άθλου της παραμονής για 3η συνεχόμενη χρονιά. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης που διεξάγεται με ελεύθερη είσοδο, το Τμήμα Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου θα παρουσιάσει σε ...παγκόσμια πρώτη το πρόγραμμα ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ που υποστηρίζουν 39 επίλεκτες γυμνάστριες του Βούρειου και με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Μεγάλο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής της ΕΓΟ ΕGOGYM στις 22/6 στο Κλειστό του Γαλατσίου στην Αθήνα. Ευκαιρία για θέαμα λοιπόν οπότε ραντεβού την Τετάρτη (19/6) στις 20:00, στο Βούρειο, για το Super Cup του μπάσκετ ανδρών της Χίου ανάμεσα σε ΒΑΟΛ Χίου και ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς.

Την Παρασκευή 21/6 η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου γιορτάζει την ολοκλήρωση άλλης μια πετυχημένης χρονιάς και ξεφαντώνει στο WaterPark ΒLOOM με ατελείωτες βουτιές, μπάσκετ και εκπλήξεις σε ένα μοναδικό δροσερό πάρτυ από αυτά που μόνο η πολύβουη κυψέλη του Βούρειου ξέρει να διοργανώνει ώστε να διατηρεί το κέφι και τη χαρά στα υψηλότερα επίπεδα...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας (ξημερώματα Σαβ. 22/6), αναχωρεί με προορισμό το Γαλάτσι και το φετινό EGOGYM η πολυπληθής αποστολή του τμήματος ρυθμικής και ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου. Οι κ. Ασπασία Συρρή και κ. Κατερίνα Παναγοπούλου και οι συνεργάτες τους, έχουν επιμεληθεί το πρόγραμμα "ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ" που θα εκπροσωπήσει τον Βούρειο στο φετινό μεγάλο πανελλήνιο φεστιβάλ της EGOGYM υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Η χιώτικη ομάδα παρουσιάζει το 5λεπτο πρόγραμμά της το Σάββατο 22/6, στις 17:44 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου και αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση μεγάλου όγκου "φιλάθλων" που εκδράμουν στην πρωτεύουσα για τον σκοπό αυτό, συνοδεύοντας τη χιώτικη αποστολή.

Το Σάββατο 22/6 επίσης έχουν προγραμματισθεί φιλικοί αγώνες με τμήματα υποδομών του ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας από τη γειτονική Λέσβο που θα βρεθούν στο νησί μας για τον σκοπό αυτό. Αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών αυτών αγώνων θα δημοσιευθεί σε επόμενη ανάρτησή μας.

Καλή φώτιση λόγω της ημέρας (Αγίου Πνεύματος) και καλή εβδομάδα σε όλους...