Header

banner_top

05/06 (ΠΑΜΠ) ΦΟΒ-ΕΝ/ΒΑΟΛ 104-69

Αποστολή εξετελέσθη... καθώς η κοινή ομάδα παμπαίδων (2005+) ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ, ολοκλήρωσε πανηγυρικά τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ΤΕ Χίου στέφοντας με απόλυτη επιτυχία ένα "πείραμα" που έδωσε την ευκαιρία σε πάνω από 20 παιδιά να παίξουν, να χαρούν το μπάσκετ και να κάνουν την πρώτη επαφή με το άθλημα που αγαπούν, γεγονότα που θα στερούνταν χωρίς τη δημιουργία αυτής της ομάδας. Στην τελευταία τους ...παράσταση οι μπόμπιρες του Μιχάλη Σουλίκα έχασαν από τον ισχυρό ΦΟΒ με 104 - 69, αλλά κέρδισαν όχι μόνο εικόνες και παραστάσεις πολύτιμες για τη συνέχιση της πορείας τους στον αθλητισμό αλλά και το δίκαιο χειροκρότημα όσων παρακολούθησαν τις προσπάθειές τους για το ταλέντο και την πρόοδο που έχουν επιδείξει. Άλλωστε οι 69 πόντοι, ενεργητικό, μιλούν από μόνοι τους, προϊόν τόσου του fair play του αντιπάλου αλλά και της παραγωγικής ικανότητας των λιλιπούτειων καλαθοσφαιριστών της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ. Μεγάλο παιχνίδι στα (πολύ παλιά) χνάρια του πατέρα του από τον Πάνο Λουκαράκη με 22π. που είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ζαννή Τσιμούνη (12π.) και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συνεισέφεραν τα μέγιστα και στον σημερινό αγώνα. Από τον ΦΟΒ που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και έφτασε δίκαια στην νίκη παραγωγικότεροι ήταν οι Κατολέων και Βαβάκας με 28π. έκαστος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που χάρηκαν το παιχνίδι, συγχαρητήρια στην ΤΕ Χίου που επέτρεψε τη συμμετοχή αυτής της "πειραματικής" ομάδας που ολοκλήρωσε άξογα τη συμμετοχής με πολλαπλά κέρδη για τους μικρούς της αθλητές και φυσικά συγχαρητήρια στους προπονητές και στους εφόρους της Ακαδημίας μας που πέρα από τις πρωταθλήτριες, back to back, ομάδες παμπαίδων και παγκορασίδων παρουσίασαν άλλη μια εξαιρετική ομάδα που το τονίζουμε ξανά, έφερε σε πέρας την αποστολή της. Μ' αυτά και μ' αυτά ολοκληρώθηκαν για την αθλητική περίοδο οι επίσημοι αγώνες του ΒΑΟΛ Χίου για την περίοδο 2018 - 2019 φθάνοντας τις 119 (!) αναμετρήσεις με απολογισμό 3 τρόπαια (Κύπελλο Ανδρών, Πρωτάθλημα Παμπαίδων, Πρωτάθλημα Παγκορασίδων) και φυσικά τη μοναδική και ιστορική επιτυχία της παραμονής της ομάδας Ανδρών στη Γ΄ Εθνική για 2η συνεχόμενη χρονιά. Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές και καλή δύναμη σε όλους για μια ακόμα πιο λαμπρή συνέχεια...

Διαιτητής: Ρουμελιώτης.

Τα δεκάλεπτα: 30-18, 58-34, 78-52, 104-69.

ΦΟ Βροντάδου (Καράπουρνος) Παϊδούσης, Σαραντινός 4, Βαβάκας 28, Λεώδης 8, Τσαμπλάκος 8, Κατολέων 28, Ανδρεάδης 10, Βούλι 10, Σεζένιας 2, Στραβελάκης 6.

ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ (Σουλίκας - Χατζηλάμπρου) Κουσκουσάκης 2, Καούκης 2, Ζ. Τσιμούνης 12, Λουκαράκης 22, Στείρος 4, Μηλιάδης 6, Τσιμούνης, Αλούρδας 6, Γεωργόπουλος 6, Σκυριώτης 6.