Header

banner_top

03/06 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Μετεκλογική η νέα εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (3/6) και αφού ευχηθούμε καλή θητεία στους νεοεκλεγμένους τοπικούς μας άρχοντες, ας ρίξουμε μια ματιά στις υποχρεώσεις των τμημάτων μας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

rithm2019

Ξεκινάμε σήμερα Δευτέρα 3/6 με τη μεγάλη Γιορτή του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό σε 2 μέρη. Στο πρώτο που θα ξεκινήσει στις 18:00 την παράσταση θα κλέψουν οι λιλιπούτειες γυμνάστριες του Βούρειου στην ομαδική παρουσίαση των προγραμμάτων τους, ενώ στις 19:30 τη σκυτάλη θα πάρουν τα μεγαλύτερα κορίτσια του ΒΑΟΛ ώστε να παρουσιάσουν τη δική τους πρόοδο και τη δική τους εντυπωσιακή δουλειά στο χώρο της γυμναστικής. Οι υπεύθυνες του τμήματος κ. Άσπα Συρρή και κ. Κατερίνα Παναγοπούλου καθώς και οι συνεργάτες τους έχουν ετοιμάδει ένα ευφάνταστο πρόγραμμα που αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες αθλήτριες του ΒΑΟΛ. Η είσοδος στην παρουσίαση των προγραμμάτων είναι ελεύθερη, μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι τα φροντιστήρια "Πουκαμισάς", φωτογραφική κάλυψη και βίντεο έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Κακίτσης (Αγελάστου - Απλωταριά), οπότε ραντεβού στο Κλειστό, σήμερα Δευτέρα στις 18:00 και στις 19:30 καθώς μια γιορτή με χρώμα, νότες, χάρη και ζωή θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια σας. Σας περιμένουμε...

Την Τετάρτη 5/6 ο ΒΑΟΛ δίνει τον τελευταίο επίσημο αγώνα του στην περίοδο 2018 - 2019 ολοκληρώνοντας άλλη μια επιτυχημένη χρονιά. Στις 18:00 στο Βούρειο, η κοινή ομάδα παμπαίδων (2005+) ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ δίνει τον τελευταίο φετινό αγώνα της φιλοξενούμενη του ΦΟΒ. Τα πιτσιρίκια του Μιχάλη Σουλίκα ολοκληρώνουν το πετυχημένο φετινό "πείραμα" κερδίζοντας ολοένα και περισσότερες εμπειρίες μέσα από επίσημες συμμετοχές στο άθλημα που αγαπούν. Για το τελευταίο φετινό χειροκρότημα λοιπόν, ραντεβού την Τετάρτη στο Βούρειο, στις 18:00 για τον αγώνα παμπαίδων ΦΟΒ - ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ.

Την Κυριακή 9/6 η ομάδα Γυναικών θα βρεθεί στη Λέσβο φιλοξενούμενη του ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας σε Τουρνουά που διοργανώνει. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη θα ταξιδέψουν το πρωί της Κυριακής για το γειτονικό νησί, θα αντιμετωπίσουν τον ΘΗΣΕΑ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μυτιλήνης στις 14:00 και θα επιστρέψουν στο νησί μας το βράδυ της ίδιας ημέρας, προσθέτοντας άλλη μια όμορφη δράση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος. Πέρα από τον κόουτς την ομάδα θα συνοδεύσει ο Έφορος του τμήματος κ. Κώστας Παντελάρας.

Καλή εβδομάδα σε όλους και ραντεβού στο Κλειστό σήμερα...