Header

banner_top

27/05 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μια μετεκλογική και παράλληλα προεκλογική εβδομάδα ξεκινά με 2 επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου και φυσικά την απονομή ενός ακόμα πρωταθλήματος...

Ξεκίνημα με την κοινή ομάδα ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ που δίνει τον προτελευταίο της φετινό αγώνα την Τετάρτη 29/05. Την μέρα αυτή στις 18:00 στο Βούρειο, τα πιτσιρίκια του Μιχάλη Σουλίκα υποδέχονται τους ΙΩΝΕΣ σε αναμέτρηση στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παμπαίδων (2005+) της ΤΕ Χίου. Στόχος άλλη μια μαζική συμμετοχή νεαρών αθλητών, η συγκομιδή όσο το δυνατό περισσότερων εμπειριών και κυρίως η χαρά του παιχνιδιού μέσω της συμμετοχής, για τους ταλαντούχους μπόμπιρες της Ακαδημίας μας.

Το Σάββατο 1/6 η ομάδα παμπαίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου κλείνει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του back to back τίτλου. Οι αθλητές του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν νικηφόρα τη φετινή χρονιά και να συνοδεύσουν με θετικό αποτέλεσμα την απονομή της "κούπας" του πρωταθλητή 2018 - 2019 που θα ακολουθήσει. Ο αγώνας όμως ΦΟΒ - ΒΑΟΛ που θα ξεκινήσει στις 17:30, στο Βούρειο αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπος καθώς ο αντίπαλος διαθέτει ισχυρή και αξιόμαχη ομάδα. Ευκαιρία λοιπόν για μια δυνατή αναμέτρηση και μετά για απονομή και πανηγυρισμούς που θα ολοκληρώσουν άλλη μια απόλυτη χρονιά (πρωταθλητής παμπαίδων - πρωταθλητής παγκορασίδων) για την Ακαδημία του ΒΑΟΛ Χίου.

Καλή εβδομάδα σε όλους...