Header

banner_top

18/05 (ΠΑΜΠ) ΕΝ/ΒΑΟΛ-ΚΟΦΙΝΑΣ 35-65

Την ευκαιρία για συγκομιδή κι άλλων εμπειριών είχε η κοινή ομάδα παμπαίδων (2005+) ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ στην αναμέτρηση με τον ΚΟΦΙΝΑ που έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων με 35-65. Φυσικά η νίκη δεν ήταν το ζητούμενο, για ακόμη έναν αγώνα, για τους μπόμπιρες του Μιχάλη Σουλίκα, απέναντι μάλιστα σε ένα δυνατό σύνολο (θυμίζουμε ότι ο ΚΟΦΙΝΑΣ είναι η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε σε ήττα τους πρωταθλητές παμπαίδες του ΒΑΟΛ Χίου). Οι αθλητές της Ακαδημίας μας ξεδίπλωσαν για άλλη μια φορά το ταλέντο και τις ικανότητές τους και έδειξαν πως όταν έρθει η σειρά τους θα μπορέσουν και εκείνοι να προσθέσουν τίτλους και πρωταθλήματα στη μεγάλη τροπαιοθήκη της ομάδας τους. Στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο Α΄ δεκάλεπτο με 11-26 με τον Γιώργο Σαρρή να πετυχαίνει όλους (!) τους πόντους της ομάδας του. Παραγωγικότερος για την κοινή ομάδα ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ ο Παναγιώτης Σκυριώτης με 12π. και την σπουδαία αρωγή όλων των συμπαικτών του που κέρδισαν απρόσκοπτα το χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στο Βούρειο για τις όμορφες προσπάθειές τους. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που χάρηκαν το σημερινό παιχνίδι, καλή πρόοδο και καλή συνέχεια σε όλους...

Διαιτητές: Μασσάς - Ρουμελιώτης.

Τα δεκάλεπτα: 11-26, 21-40, 27-59, 35-65.

ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ (Σουλίκας) Κουσκουσάκης, Καούκης, Ζ. Τσιμούνης 6, Λουκαράκης 1, Στείρος 2, Δούνιας, Ζώρας 2, Μηλιάδης 3, Αλούρδας, Σκυριώτης 12, Δέλιος 5, Κάβουρας 4.

ΚΟΦΙΝΑΣ (Σκανδάλης) Παπαλεωνίδας 2, Γυαλιάς 10, Μπρούζης 8, Μπερέτας 6, Μαλαχιάς 3, Κούρτι 4, Σαρρής 30, Μ. Βασιλάκης, Σ. Βασιλάκης 2, Κρεατσούλας, Δημητρακόπουλος.