Header

banner_top

21/04 (ΑΝΔΡ/Φ) ΒΑΟΛ-ΜΙΚΤΗ 90-85

Για την 24η αγωνιστική ο ΒΑΟΛ επικράτησε του ΔΕΙΛΙΝΟΥ με 20-00 άνευ αγώνα μετά τη δήλωση της Κρητικής ομάδας για παραίτηση από τον αγώνα. Έτσι η ομάδα του Παντελή Βούλικα έφτασε τις 10 νίκες και εκμεταλεύομενη τις ήττες του ΙΚΑΡΟΥ (από τον ΟΦΗ στο ΣΕΦ) και της ΚΑΠ (από τον ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ στη Ραφήνα) ανέβηκε ξανά στην 9η θέση της βαθμολογίας που σημαίνει παραμονή στη Γ΄ Εθνική, 2 αγωνιστικές πριν το αγωνιώδες φινάλε... Ο Βούρειος παρά το 20-00 δεν έμεινε άπραγος και έτσι το απόγευμα της Κυριακής αντιμετώπισε σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα τη ΜΙΚΤΗ ΑΝΔΡΩΝ Χίου της οποίας επικράτησε με 90-85. Οι Κώστας Αμέντας και Δημήτρης Μπόλιας επέλεξαν τους καλύτερους από τους διαθέσιμους αθλητές της Α΄ Κατηγορίας της ΤΕ Χίου και ο αγώνας διεξήχθει με κάθε επισημότητα υπό την αιγίδα της ΤΕ Χίου και σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ο Βούρειος είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα, απέναντι στη ΜΙΚΤΗ που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μαχητική. Μάλιστα στο ξεκίνημα της 4ης περιόδο οι Επίλεκτοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον ΒΑΟΛ να αντιδρά άμεσα και να ξαναπέρνει το προβάδισμα το οποίο έφτασε το +11 3,5 λεπτά πριν την λήξη. Αυτή τη φορά ο Βούρειος κράτησε το προβάδισμα και έφτασε χωρίς άλλα προβλήματα στη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΤΕ Χίου, στους διαιτητές, στα μέλη της Γραμματείας, στον Γιατρό, στους κόουτς και τους αθλητές της Μικτής Επιλέκτων για την αφιλοκερδή συμβολή και την συμμετοχή τους στον σημερινό αγώνα που χάρισε ένα ευχάριστο απόγευμα σε όσους επέλεξαν να βρεθούν στις κερκίδες του Κλειστού. Βαγγέλης Τσουρής και Μιχάλης Σουλίκας οδήγησαν επιθετικά τους νικητές με 19(1) έκαστος ενώ από την ΜΙΚΤΗ παραγωγικότεροι υπήρξαν (σε μια από τις σπάνιες κοινές τους παρουσίες) οι πρώην αθλητές του ΒΑΟΛ Σταμάτης Λεγάτος (21(5)) και Μανώλης Χατζηλάμπρου (17(2)). Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους...

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 37-29, 60-59, 90-85.

Γραμματεία: Τσαρδάκας, Τσουρή, Μακκάς.

Γιατρός: Νομικός.

Διαιτητές: Συμιακάκης - Αναστασάκης.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Σαμιώτης 8, Σερέπας 1, Ανδρουλάκης 6(1), Σουλίκας 19(1), Φουντουλάκος, Ορφανόπουλος, Καραφαντής 4, Τσουρής 19(1), Κουτσαντωνάκης 7, Τροβάς 5, Σουλινάρης 10, Κωνσταντινάκος 11(2).

ΜΙΚΤΗ Χίου (Αμέντας - Μπόλιας) Κιρκινέζης, Ρόκας 12(2), Τσιριγώτης 5(1), Λεγάτος 21 (5), Πατελίδας 4, Φεγγουδάκης 1, Χατζηλάμπρου 17(2), Καλιμανάς 10(2), Αλεξάκης, Γιαννακός 4, Χαμέτης 9(1), Μακρής 2.