Header

banner_top

15/04 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με 4 αγώνες τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου ξεκινά σήμερα Δευτέρα (15/4) η νέα εβδομάδα, που είναι η τελευταία πριν τη Μεγάλη και τη διακοπή των δραστηριοτήτων λόγω Πάσχα.

Ξεκίνημα με το τμήμα παμπαίδων (2005+) που συνεχίζει απτόητο την πορεία του προς την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Την Τετάρτη 17/4, στις 18:00, στο Βούρειο η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου υποδέχεται την κοινή ομάδα ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ. Στόχος των πρωταθλητών άλλα μια νίκη ώστε μετά τις διακοπές του Πάσχα ο Βούρειος να μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την τυπική επικύρωση του back to back όπως και το τμήμα παγκορασίδων άλλωστε.

Το Σάββατο 20/4 η δράση αφορά, μετά από αρκετό καιρό, στο τμήμα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη υποδέχεται στις 17:30, στο Βούρειο τον ΝΟ Θυμιανών σε αγώνα που διεξάγεται στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήμτος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Στόχος του Βούρειου η νίκη ώστε η πολυνίκης ομάδα των Γυναικών να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Την Κυριακή 21/4 το "πιάτο" είναι διπλό και ξεκινάει από νωρίς. Στις 12:15 λοιπόν το τμήμα εφήβων (2001+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται στο Βούρειο το αντίστοιχο του ΦΟΒ σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει τη 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της ΤΕ Χίου. Για το γόητρο λοιπόν η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα παλέψει για τη νίκη θέλοντας να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα τη φετινή χρονιά.

Λίγο αργότερα, στις 17:00 η 24η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής βρίσκει τον ΒΑΟΛ Χίου στο Κλειστό να υποδέχεται το ΔΕΙΛΙΝΟ Ηρακλείου. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον ο Βούρειος ψάχνει τη 10η νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να μη χάσει την επαφή του με τη "σωτηρία" και μετά τις διακοπές του Πάσχα να τα δώσει όλα στα 2 πολύ δύσκολα εναπομείναντα παιχνίδια (ΟΦΗ εντός, ΕΡΜΗΣ εκτός). Την Κυριακή στις 17:00 λοιπόν η ομάδα του Παντελή Βούλικα προσδοκά τη νίκη απέναντι στο ουραγό ΔΕΙΛΙΝΟ ώστε ο αγώνας για την επανάληψη του άθλου της παραμονής να έχει παράταση...

Καλή εβδομάδα σε όλους...