Header

banner_top

11/04 ...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟΡ-5 ΙΙ

http://vaolchios.gr/images/roster_vaol/men2017_2018/konstantinakos_p.JPG

Επιστροφή στις νίκες για τον ΒΑΟΛ Χίου και επιστροφή του Παναγιώτη Κωνσταντινάκου στην καλύτερη πεντάδα της 22ης αγωνιστικής. Ο ...εντυπωσιακός φοιτητής του Βούρειου έπιασε θέση στο top-5 της αγωνιστικής κατά το basketa.gr συνεπεία της αγωνιστικής του παρουσίας στο νικηφόρο ματς του ΒΑΟΛ στη Χαλκίδα. Συγχαρητήρια Πάνο και καλή συνέχεια αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο ντέρμπι στις 17:15 με τον ΙΚΑΡΟ ΝΣ, όπως και σε όλα τα παιδιά της ομάδας άλλωστε...

Ακολουθεί η ανάρτηση του Basketa.gr με την καλύτερη 5άδα της αγωνιστικής όπου βρίσκουμε ακόμα το Παντελή Καλογερόπουλο (Αργοναύτης) γιο του πρώην καλαθοσφαιριστή του ΝΟ Χίου στη δεκαετία του 1980, αλλά και τον Κώστα Τσαπρούνη (Ερμής) αθλητή του ΒΑΟΛ την περίοδο 2013-14 στη Γ΄ Εθνική.

1) Παντελής Καλογερόπουλος (Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας)

Ο ηγέτης του Αργοναύτη ήταν για ακόμη μία φορά αυτός που έπρεπε, σε μια πονηρή αποστολή για την ομάδα του με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Δεν είναι μόνο οι 11 πόντοι του με ένα τρίποντο, αλλά και η σύνεση που, όπως συνηθίζει. Έδειξε αγωνιστικά, κατευθύνοντας με ασφάλεια τους υπόλοιπους σε μια νίκη, που διατηρεί την ομάδα της Ραφήνας στο παιχνίδι της ανόδου. Με τον Παντελή Καλογερόπουλο σε τέτοια κατάσταση, μπορούν φυσικά να πιστεύουν σε αυτήν.

2) Βασίλης Κυπαρίσης (Μελίσσια)

Δεν είναι λίγο καθόλου ένας αθλητής 22 ετών, σε ένα ματς όπου η ομάδα παίζει τη ζωή της, να αποτελεί τον ήρωά της. Αυτό ακριβώς ήταν τα Μελίσσια ο νεαρός γκαρντ, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες με 14 πόντους και δύο τρίποντα, σε ένα ματς όπου, γενικά, ο Αλέκος Δάγλας βρήκε στα πρόσωπα παικτών των ηλικιών αυτών πολλούς «άσους στο μανίκι» του. Ένας από αυτούς, ασφαλώς, ήταν ο Βασίλης Κυπαρίσης.

3) Δημήτρης Καραδολάμης (Κορωπί)

Ο «φονιάς» του Κορωπίου βγήκε… ξανά παγανιά και αυτή την φορά την πλήρωσε η άμυνα της Καλλιθέας. Με 26 πόντους και τρία τρίποντα έφερε εκ νέου την ομάδα των Ανατολικών προαστίων στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς και τον εαυτό του σε κορυφαίες εμφανίσεις, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει και αυτή την χρονιά. Με τον Δημήτρη Καραδολάμη σε τέτοια κατάσταση, κερδίζεις τον οποιονδήποτε.

4) Παναγιώτης Κωνσταντινάκος (ΒΑΟΛ Χίου)

Ο φόργουορντ της ομάδας της Χίου έχει αρχίσει να εξελίσσεται στον άνθρωπό της για τις εκτός έδρας αποστολές. Στη Ρόδο πέτυχε το σουτ της νίκης, στην Χαλκίδα ήταν εκείνος που την έσπρωξε σε ένα αποτέλεσμα, που την κρατά γερά στο κόλπο για να μείνει στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί το μπαράζ, «εκτελώντας» με 17 πόντους και πέντε τρίποντα. Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση σε έξοδο του ΒΑΟΛ από τον Παναγιώτη Κωνσταντινάκο, που τον διατηρεί ζωντανό.

5) Κώστας Τσαπρούνης (Ερμής Σχηματαρίου)

Από την ίωση… στην ισοπέδωση κάθε αντιπάλου κοντά στη ρακέτα με τον Άρη Θήβας, η απόσταση ήταν μόλις μία εβδομάδα. Ο Έλληνας σέντερ ήταν συγκλονιστικός και αρχοντικός, οδηγώντας τον Ερμή προς την επιτυχία με 21 πόντους και δύο τρίποντα, δείχνοντας παράλληλα πόσο είχε λείψει από την ομάδα ο καλός του εαυτός. Αυτό τον Κώστα Τσαπρούνη θέλει να βλέπει ο Νίκος Οικονόμου, κάνοντας τη διαφορά.

Προπονητής: Νίκος Οικονόμου (Ερμής Σχηματαρίου)

Κερδίζει στο «νήμα» τον Αλέκο Δάγλα, αφενός λόγω της προτίμησης να αναδεικνύουμε κάθε εβδομάδα διαφορετικούς πρωταγωνιστές, αφετέρου λόγω της πολλαπλής σημασίας, που είχε η νίκη με τον Άρη Θήβας. Ο Ερμής Σχηματαρίου δε βρίσκεται σε καλή φάση, αλλά ξεπέρασε τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι με έναν φορμαρισμένο αντίπαλο και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, για να «ανασάνει» για την παραμονή, παίρνοντας μάλιστα 41 εκ των 75 του πόντων, από δύο παίκτες που είναι… λιγότερο συνήθεις ύποπτοι (Τσαπρούνης-Μαράντος). Η επιτυχία είναι πολλαπλή για τον Νίκο Οικονόμου και του αξίζουν τα εύσημα.

ikarosaf