Header

banner_top

07/09 ΚΟΥΗΣ Ο ...ΣΑΜΙΟΣ

Στη Σάμο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο πρώην, πλέον, αθλητής του ΒΑΟΛ Γιώργος Πατελίδας. Ο Γιώργος μετακόμισε στο νησί του Πυθαγόρα και θα μείνει εκεί για τουλάχιστον 3 χρόνια, μιας και διορίστηκε ως καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης σε Σχολείο της Σάμου. Η ευχάριστη αυτή αλλαγή στη ζωή του δεν θα μπορούσε να τον αφήσει μακριά από το μπάσκετ και έτσι ήδη έχει μεταγραφεί στον ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ που φέτος έχει και ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις. Η ιστοσελίδα της ΤΕ ΣΑΜΟΥ www.samosbasket.gr μάλιστα, φιλοξενεί αφιέρωμα, που περιλαμβάνει φωτογραφίες και video από πρόσφατη προπόνηση του Πολυκράτη, στην οποία συμμετέχει και ο Γιώργος τον οποίο μάλιστα από λάθος αναφέρει ως Παλαμίδα και όχι Πατελίδα.

kouis

Στην φώτο με τα μεταγραφικά αποκτήματα του Πολυκράτη πρώτος από δεξιά ο Γιώργος Πατελίδας. Τρίτος από αριστερά ο "γνωστός" μας από τον ΙΚΑΡΟ, Στέργιος Μυτιληνού.

Πηγή: www.samosbasket.gr

Nα θυμίσουμε πως στην ομάδα μας ήρθε το 2008 μετά από μεγάλη απουσία από τα παρκέ λόγω τραυματισμού. Έπαιξε στην ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ την περίοδο 2008 - 2009 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος 2009 - 2010 παίζοντας πάντοτε με πολύ πάθος και δίνοντας το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Όπως και να ΄χει εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά στο Γιώργο και στην οικογένειά του και μακάρι το Πάσχα να βρεθούμε ...αντίπαλοι για λίγο, στα μπαράζ. Καλό ξεκίνημα στο νέο κομμάτι της ζωής σου και σ' ευχαριστούμε για όσα περάσαμε μαζί Κούη...