Header

banner_top

16/03 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

kaom

Διπλό αγωνιστικό πιάτο και για σήμερα (Σαβ. 16/3) περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου με τους αγώνες να αφορούν στους παμπαίδες (2005+) και στους εφήβους (2001+) του Βούρειου.

Ξεκίνημα με το τμήμα παμπαίδων του ΒΑΟΛ Χίου το οποίο στις 17:15 φιλοξενείται από τον ΝΟ Θυμιανών στα Καμπόχωρα. Οι πρωταθλητές του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παλέψουν για τη νίκη ώστε να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Η ομάδα των Θυμιανών είναι αξιόλογη και ο αγώνας χρειάζεται προσοχή, ενώ ενδιαφέρον έχει και η αντίδραση του ΒΑΟΛ μετά το πρώτο ατυχές, μετά από καιρό, αποτέλεσμα, την Τετάρτη. ΝΟΘ - ΒΑΟΛ λοιπόν στις 17:15.

Στις 19:30 το ενδιαφέρον μετακομοίζει στο Βούρειο. Εκεί η ομάδα εφήβων του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται τυπικά από την ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα παλέψει για τη νίκη γοήτρου απέναντι στην ομάδα που έκανε την έκπληξη στον Α΄ Γύρο και επικράτησε του Βούρειου με 55-56. Σε εκείνο το ματς το ολοφάνερο άγχος των αθλητών του ΒΑΟΛ είχε κρατήσει πολύ χαμηλά την απόδοσή τους. Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουν πως εκείνο το αποτέλεσμα δεν ήταν παρά μία κακή παρένθεση. Στις 19:30 λοιπόν ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ.