Header

banner_top

13/03 (ΠΑΜΠ) ΒΑΟΛ-ΚΟΦΙΝΑΣ 63-64

Την πρώτη του ήττα, μετά από πολύ καιρό, γνώρισε ο ΒΑΟΛ Χίου στην κατηγορία παμπαίδων (2005+) το απόγευμα της Τετάρτης στο Βούρειο. Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν από τον ΚΟΦΙΝΑ με 63-64 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η ήττα αυτή δεν έχει άμεσες επιπτώσεις στην πορεία του Βούρειου προς το back to back καθώς ο σημερινός του αντίπαλος, που δείχνει ως ο κύριος ανταγωνιστής του για τον τίτλο, μετρά 2 ήττες ενώ η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου έχει και το +12 από τη νίκη στον πρώτο αγώνα στο Κλειστό σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στα του αγώνα ο ΒΑΟΛ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παίζοντας ομαδικό μπάσκετ κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με +16 στην 3η περίοδο. Από κει και πέρα η φθορά των φάουλ (ο ΒΑΟΛ είχε 5 αποβολές (Σπάρταλης, Σταματίου, Γκλώτσος, Παπαζής, Αγγελής) με 5 φάουλ) οι κακές επιθετικές επιλογές και η μη εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα "Γιώργος Σαρρής" (ο ταλαντούχος αθλητής των φιλοξενουμένων πέτυχε τους 43 από τους 63 πόντους της ομάδας του) έκαναν ντέρμπι το παιχνίδι, με τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες και πραγματικά στην τελευταία επίθεση... Συγχαρητήρια στον ΚΟΦΙΝΑ για τη σημερινή του άξια νίκη, αλλά και πολλά συγχαρητήρια στα πιτσιρίκια του ΒΑΟΛ για την πρόοδο, την προσπάθεια, την εμφάνιση και το ήθος που επέδειξαν στον σημερινό αγώνα. Στον Βούρειο άλλωστε ή νικάμε ή μαθαίνουμε και σήμερα μάθαμε πολλά τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε αντιδράσεις σε συνθήκες ντέρμπι που τόσο μας έλειψαν τη φετινή περίοδο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας λοιπόν και με δουλειά και προπόνηση τα διορθώνουμε και γινόμαστε καλύτεροι...

Διαιτητές: Συμιακάκης - Λογιωτατόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 33-24, 51-38, 63-64.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου - Σουλίκας) Μανδηλαράς, Γκλώτσος 4, Ναλμπάντης 3, Αγγελής 16, Μηλιάδης, Χατζηλάμπρου 19, Αλούρδας, Σπάρταλης 6, Παπαζής 4, Σταματίου 11.

ΚΟΦΙΝΑΣ (Σκανδάλης - Καλιμανάς) Γιαλιάς, Παπαλεωνίδας, Μπρούζης 2, Μπερέτας 6(1), Κρεατσούλας, Δημητρακόπουλος, Σαρρής 43, Σεζένιας 4, Γιάνκου 8, Μπελάκης, Τζενοπάι 3, Μαλαχίας.