Header

banner_top

13/03 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Διπλό αγωνιστικό πιάτο σήμερα Τετάρτη (13/3) καθώς αγώνες στα πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου έχουν τα τμήματα παμπαίδων (2005+) και κορασίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα με το τμήμα κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου το οποίο φιλοξενείται από τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 17:30, στα Καμπόχωρα και διεξάγεται στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων της ΤΕ Χίου. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη θα προσπαθήσουν να πάρουν το 4ο φετινό τους ροζ φύλλο αγώνα καταγράφοντας μία ακόμα καλή εμφάνιση.

Λίγο αργότερα, στις 18:00 το τμήμα παμπαίδων του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται στο Βούρειο τον ΚΟΦΙΝΑ σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου διατηρεί το αήττητο και στο φετινό πρωτάθλημα (8-0) και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο στοχεύοντας στο back to back. Στον αγώνα του Α΄ Γύρου ο Βούρειος είχε επικρατήσει με 52-64 του σημερινού του αντιπάλου, ο οποίος μέχρι στιγμής μετρά 9-2 στο πρωτάθλημα (έχει ηττηθεί με 63-49 και από τον ΝΟΘ) διαγράφοντας πολύ καλή πορεία. Στόχος για τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ μια καλή εμφάνιση και η νίκη η οποία αν έρθει θα αποτελέσει άλλο ένα σημαντικό λιθαράκι στην επίτευξη και του φετινού στόχου, οπότε η συμπαράσταση όλων μας από την κερκίδα του Βούρειου είναι απολύτως καλοδεχούμενη.

17:30 Καμπόχωρα ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ κορασίδων

18:00 Βούρειο ΒΑΟΛ - ΚΟΦΙΝΑΣ παμπαίδων