Header

banner_top

12/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πρώτη εβδομάδα της Σαρακοστής, η οποία ελέω Καθαράς Δευτέρας ξεκινά από σήμερα Τρίτη 12/3 με τις αθλητικής υποχρεώσεις των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου τις επόμενες ημέρες.

Ξεκίνημα με την Τετάρτη 13/3. Στις 17:30 η ομάδα κορασίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται στα Καμπόχωρα από τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς, σε αναμέτρηση για την αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη στοχεύει στη νίκη και σε ακόμα μία καλή εμφάνιση.

Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας (Τετ. 13/3) το τμήμα παμπαίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενεί στο Βούρειο τον ΚΟΦΙΝΑ σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της και στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στο σύνολο που την έχει δυδκολέψει περισσότερο έως σήμερα. Ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΚΟΦΙΝΑΣ ξεκινά στις 18:00.

Το Σάββατο 16/3 η δράση συνεχίζεται με 2 ακόμα αναμετρήσεις. Στις 17:15 και πάλι η ομάδα παμπαίδων του ΒΑΟΛ αγωνίζεται, αυτή τη φορά στα Καμπόχωρα, με αντίπαλο τον ΝΟΘ. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου και εδώ η νίκη ώστε να κλείσει την εβδομάδα έχοντας κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Στις 19:30, το ενδιαφέρον μετακομοίζει στο Βούρειο όπου ο ΒΑΟΛ θα φιλοξενηθεί τυπικά από την ΕΝΩΣΗ σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων (2001+) της ΤΕ Χίου. Στόχος του συγκροτήματος του Παναγιώτη Καλαμάρη η νίκη απέναντι στην ομάδα που επικράτησε του ΒΑΟΛ στον Α΄ Γύρο (55-56) και ουσιαστικά τον κρατά εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Την Κυριακή 17/3, η Γ΄ Εθνική ξαναμπαίνει στη ζωή μας με ένα παιχνίδι "φωτιά". Στις 17:00 ο ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται στο Κλειστό τον πανίσχυρο και εκ των διεκδικητών της ανόδου ΚΑΟ Μελισσίων σε αναμέτρηση στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μια σοβαρή και καλοδουλεμένη ομάδα που ξέρει να κερδίζει εντός και εκτός έδρας και δίκαια θεωρείται ως μία εκ των κορυφαίων του Ομίλου. Για τον ΒΑΟΛ η υπέρβαση για άλλη μια φορά είναι το ζητούμενο απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο σε μια αγωνιστική γεμάτη ντέρμπι και ως εκ τούτου ιδιαίτερα κρίσιμη. Το κάλεσμα στον κόσμο της Χίου είναι αυτονόητο καθώς την Κυριακή μόνο αν είμαστε "Ένα νησί - μια ομάδα" μπορούμε να παλέψουμε μαζί για τη νίκη. Κυριακή στις 17:00 στο Κλειστό λοιπόν ΒΑΟΛ Χίου - ΚΑΟ Μελισσίων.

Καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή σε όλους...