Header

banner_top

09/03 (ΓΥΝ) ΒΑΟΛ-ΕΝΩΣΗ 45-29

Το καθήκον της σε απόλυτο βαθμό επετέλεσσε η ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου, επικρατώντας της μαχητικής ΕΝΩΣΗΣ με 45-29 το απόγευμα του Σαββάτου στο Βούρειο. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη σημείωσε την 6η της νίκη σε 7 αγώνες και διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το ματς ήταν αμφίρροπο για ένα ημίχρονο με τον ΒΑΟΛ να διατηρεί μικρό προβάδισμα αλλά την ΕΝΩΣΗ να ακολουθεί από μικρή απόσταση απειλητικά. Στην επανάληψη τα κορίτσια του Βούρειου βρήκαν τα πατήματά τους και πατώντας γκάζι έστειλαν τη διαφορά σε διψήφιες τιμές για να φτάσουμε φυσιολογικά και χωρίς προβλήματα στο τελικό 45-29. Σημαντική η σημερινή νίκη για τον Βούρειο καθώς αγωνίστηκε αποδεκατισμένος καθώς πέρα από τις μακροχρόνιες απουσίες του δεν είχε μάχιμες σήμερα και τις Μονογιούδη, Φόρου, Μυλωναδάκη και Χαρίτου, ευχόμενοι στις τρεις πρώτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού να επιστρέψουν σύντομα όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Ιδιαίτερη μνεία στον στυλοβάτη του Βούρειου εντός ρακέτας Μαρία Μονογιούδη, που είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα διαψεύσει όλες τις κακές προβλέψεις και θα ξαναγίνει η ...Ιron Mary που στηρίζει με ψυχή και δύναμη τον ΒΑΟΛ εδώ και πολλά χρόνια... Η Άννα Ζαννάρα (11(2)) οδήγησε επιθετικά τις νικήτριες, με τις Μαρίες (Σουλίκα και Δάφνου) να ακολουθούν με 8π. έκαστη και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια να βάζουν το λιθαράκι τους στη σημερινή επικράτηση. Από την ΕΝΩΣΗ παραγωγικότερη η Πύρρου με . Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τον σημερινό αγώνα τους και καλή συνέχεια σε όλους...

Διαιτητές: Αναστασάκης - Φλωράδης.

Τα δεκάλεπτα: 08-06, 22-18, 34-26, 45-29.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης) Σαλιάρη, Σουλίκα 8, Ζαννάρα 11(2), Βουδούρη, Βούλγαρη, Γρηγοριάδου 5(1), Ατσαβέ 7(1), Κουκουνά 6, Δάφνου 8, Αναστασάκη.

ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας - Συκιάδας (Μπουμπούλης) Σπανολιού 3(1), Ε. Κασσού, Φύκαρη, Κλήμη 4, Πύρρου 8, Μαθιούδη, Καλλίκη 2, Θλιβίτη 2, Κατσανεβάκη 6, Μελέκου 4, Β. Κασσού.