Header

banner_top

04/03 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την ασφαλή επιστροφή της ομάδας ανδρών από τη δύσκολη αποστολή στη Θήβα ολοκληρώθηκε η προηγούμενη εβδομάδα και ξεκινά η νέα, σήμερα Δευτέρα 4/5, με πολλές και ποικίλες δράσεις...

Την Τετάρτη 6/3, στις 18:00 η ομάδα παίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται στο Βούρειο την αντίστοιχη του ΝΟ Θυμιανών σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Παναγιώτη Καλαμάρη η 10η φετινή νίκη στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και η καταγραφή μίας ακόμη καλής εμφάνισης.

Το Σάββατο 9/4, ξεκινάμε με πρωτάθλημα παμπαίδων (2005+) και την κοινή ομάδα ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ που θα φιλοξενηθεί από τον ΑΙΓΕΑ στο Κλειστό στις 17:45. Στόχος της ομάδας του Μιχάλη Σουλίκα μία ακόμη πιστοποίηση της προόδου των λιλιπούτειων καλαθοσφαιριστών της Ακαδημίας του Βούρειου και φυσικά η συγκομιδή θετικών εμπειριών από έναν ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αγώνα.

Την ίδια ημέρα (Σαβ. 9/4) έχει οριστεί στο Βούρειο η αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΕΝΩΣΗ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γυναικών της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Σαμιώτη η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και η παραμονή σε τροχιά διεκδίκισης τίτλου απέναντι σε ένα σύνολο ικανό και επικίνδυνο. Ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΕΝΩΣΗ πιθανότατα θα ξεκινήσει στις 18:00 καθώς...

στις 20:30 το Σάββατο (9/4) το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί μια μεγάλη συναυλία με τον Παντελή Αμπαζή και τη Γιάννα Φαφαλιού. Οικοδεσπότης ο ΒΑΟΛ Χίου με αρωγούς το ΝΠΔΔ του Δήμου Χίου και τον Δήμο Χίου (τους ευχαριστούμε πολύ για τη συνδιοργάνωση) και καλεσμένοι όλοι εσείς που αγαπάτε την καλή μουσική και στηρίζεται ταυτόχρονα τις προσπάθειες του μοναδικού εκπροσώπου του Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ. Η Γενική είσοδος είναι 10€ και η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά αλλά και δύναμη... Σάββατο στις 20:30 λοιπόν Παντελής Αμπαζής και Γιάννα Φαφαλιού τραγουδούν για τον ΒΑΟΛ στο Ομήρειο και σας περιμένουμε όλους (θα ακολουθήσει ανάρτηση με την αφίσα της εκδήλωσης και τους χορηγούς).

Την Κυριακή 10/3 η Γ΄ Εθνική έχει ρεπό (τελευταία Αποκριά). Καλή εβδομάδα σε όλους...