Header

banner_top

03/03 (ΑΝΔΡ) ΑΡΗΣ Θ.-ΒΑΟΛ 94-73

Βαρειά ήττα για τον ΒΑΟΛ Χίου στη Θήβα όπου εκτός από τους 2 βαθμούς απώλεσε και το πλεονέκτημα του +17 από τον αγώνα του Α΄ Γύρου καθώς έχασε με 94-73. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα, παρά το ότι πάλεψε δεν κατάφερε να βρει αντίδοτο στη μεγάλη ευστοχία των γηπεδούχων οι οποίοι έχοντας σταθερά παραγωγικότητα πάνω από 20π. ανά δεκάλεπτο έλεγξαν ρυθμό και σκορ και έφτασαν στο τελικό +21. Επηρεασμένος από τη φανατισμένη ατμόσφαιρα ο Βούρειος δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί στον αγώνα και παρά τη μείωση του σκορ σε μονοψήφια επίπεδα, τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Μάκης Αγγελίδης (26(1)) υπήρξε καλύτερος για την ομάδα της Χίου η οποία δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση που της ασκήθηκε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Φυσικά αυτή η ήττα δεν είναι καταστροφή για τον ΒΑΟΛ ο οποίος συνεχίζει με το ρεκόρ του στο 8-10 και στόχο άλλες 4 νίκες στις 9 αγωνιστικές που ακολουθούν, ενώ ο Βούρειος έχει πλέον την εμπειρία από έδρες όπως αυτή που συνάντησε στη Θήβα. Ο ΒΑΟΛ στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας ματς με τον ΚΑΟ Μελισσίων, μετά το ρεπό της τελευταίας Αποκριάς στις 17/3. Kαλή επιστροφή στη χιώτικη αποστολή μπράβο για την προσπάθεια και την αυτοσυγκράτηση που επέδειξε και φυσικά καλή συνέχεια στην προσπάθεια για παραμονή στη Γ΄ Εθνική που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Διαιτητές: Μαρτινάκος - Κούλης.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 45-33, 70-54, 94-73

Αρης Θηβας (Ματσαγγούρας - Τζαβιδας) Γεωργούτσος 16(1) , Τζαβίδας, Ματσαγγούρας 5 , Γκόλιας  , Κουμπές, Παναγιωτίδης 28(3) , Καλεμτζάκης 16(1), Χαραλάμπης  , Δαχρεντζής 7(1) , Τριανταφύλλου 17 , Ντέντα .,Καδηγιαννόπουλος 5(1)

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Φουντουλάκος, Σερέπας, Σαμιώτης 12(1), Ανδρουλάκης  2, Σουλίκας 4, Αγγελίδης 26(1) , Καραφαντής, Τσουρής 9, Κουτσαντωνάκης, Τροβάς 10(2) Σουλινάρης 8,  Κωνσταντινάκος 2.