Header

banner_top

25/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Στον απόηχο της 8ης νίκης του ΒΑΟΛ Χίου στη Γ΄ Εθνική, ξεκινά σήμερα (25/2) η νέα εβδομάδα με 3 αγώνες τμημάτων του Βούρειου στο πρόγραμμά της.

Αρχή την Τετάρτη 27/2 και την αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ στις 18:00 στο Βούρειο για την αγωνιστική του πρωταθλήματος νεανίδων (2001+). Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα προσπαθήσει να επαναλάβει τη νικηφόρα εμφάνιση του Α΄ Γύρου και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.

Στη συνέχεια η πρώτη Κυριακή του Μαρτίου (3/3) βρίσκει τον ΒΑΟΛ με 2 αναμετρήσεις εκτός έδρας. Στην πρώτη η ομάδα εφήβων (2001+) του Βούρειου εκδράμει στα Καρδάμυλα όπου στις 12:30 θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό ΝΗΡΕΑ σε εξ αναβολής αγώνα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει σε μία ακόμη νίκη.

Την ίδια ημέρα (Κυρ. 3/3) η ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου θα βρεθεί στη Θήβα όπου στις 14:00 θα φιλοξενηθεί από τον πολύ ισχυρό στην έδρα του και ισόβαθμό του ΑΡΗ σε αγώνα για την 18η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής. Στόχος της ομάδας του Παντελή Βούλικα μια καλή εμφάνιση και από κει και πέρα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Καλή εβδομάδα σε όλους...