Header

banner_top

24/02 ...ΠΙΤΑ & ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ

Σπουδαία η σημερινή (24/2) Κυριακή για τον ΒΑΟΛ Χίου καθώς στο πρόγραμμά της περιλαμβάνει την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Βούρειου αλλά και τον ζωτικής σημασίας αγώνα ΒΑΟΛ - ΕΦΑΟΖ για την 17η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Ανδρών.

pita30

Στις 11:30 π.μ. λοιπόν ο ΒΑΟΛ Χίου κόβει την πίτα του στο γιορτινό Βούρειο, στον ίδιο χώρο που ξεκίνησε να κτυπά η καρδιά, ενός από τα μεγαλύτερα σωματεία μπάσκετ και γυμναστικής του Αιγαίου, 30 χρόνια πριν, και τιμά ομάδες και αθλητές που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά και αστέρια του παρελθόντος... Ξεχωριστές στιγμές το "9ο Ειδικό Βραβείο Καπετάν Στρατής Ματσέλας" και το "4ο Ειδικό Βραβείο Θοδωρής Τριπολίτης" σε αθλητές του ΒΑΟΛ που ξεχώρισαν για τις αθλητικές τους ικανότητες αλλά και για το ήθος και την κοινωνική τους δράση παράλληλα με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων σας χαρά μας.

efaoz

Στις 16:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ο ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται τον ιστορικό ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, την ομάδα των Αντετοκούμπο, αναζητώντας τη νίκη που θα τον κρατήσει πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Οι αθλητές του Παντελή Βούλικα θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους ώστε να επανέλθουν στα θετικά εντός έδρας αποτελέσματα μετά από καιρό (16/12 νίκη επί ΑΕΕΠ Χαλκίδας) και να συνεχίσουν να ατενίζουν με σιγουριά το μέλλον στην κατηγορία. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα που απέχει μόλις 1 βαθμό από την κορυφή θα χρειαστεί τη δύναμη της χιώτικης εξέδρας και τη συμπαράσταση όλων μας. Στις 16:00 λοιπόν Ένα νησί - Μια ομάδα στο Κλειστό και πάμε δυνατά για την κρίσιμη αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΕΦΑΟΖ στα πλαίσια της κουτσουρεμένης λόγω καιρού 17ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

To πρόγραμμα της 17ης Αγωνιστικής

Κοντόπευκου 17.00 ΚΑΠ-Λοκρός Αταλάντης Ρίζος-Λάμπος (Φαλούκας)

Νέο ΚΓ Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) 17.00 ΟΦΗ-Έξω Παναγίτσα Γρίβα-Αυγερινός (Ναλετάκης) ΑΝΑΒΟΛΗ

ΣΕΦ (Βοηθητικό) 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Δειλινό Ελ Ενύ-Τσακιράκη (Ευστρατίου) ΑΝΑΒΟΛΗ

Ραφήνας 17.00 Αργοναύτης Τρ.-Ερμής Σχηματαρίου Χριστινάκης-Ασλανίδης (Τεφτίκης)

Μελισσίων 17.00 Μελίσσια-Κορωπί Μαγκουνής-Μαραμής (Κώτσης)

Χίου 16.00 Βούρειος ΑΟΛ Χίου-ΕΦΑΟ Ζωγράφου Ντάνος-Χουγιάζος (Σκούφαλος)

Καλλιθέας Ρόδου 14.00 Καλλιθέα Ρ.-Άρης Θήβας Χρηστίδης Π.-Τζίμης (Ξάνθος)

161819