Header

banner_top

23/02 (ΠΑΜΠ) ΒΑΟΛ-ΑΙΓΕΑΣ 45-54

Ένας πολύ όμορφος αγώνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Βούρειο ανάμεσα στην κοινή ομάδα ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ και τον ΑΙΓΕΑ για το πρωτάθλημα παμπαίδων (2005+). Νικητές οι φιλοξενούμενοι με 45-54 δίκαια και καθαρά, αλλά πολλαπλά κερδισμένοι οι γηπεδούχοι καθώς πραγματοποιώντας την καλύτερη μέχρι σήμερα εμφάνισή τους παρουσίασαν ιδιαίτερα βελτιωμένο και ανταγωνιστικό σύνολο. Η ομάδα του Μιχάλη Σουλίκα κατάφερε παρά τις αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της παίξει όμορφο μπάσκετ αφήνοντας πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον καθώς η μεγάλη πλειονότητα των αθλητών που την αποτελούν έχουν πολύ μικρή ηλικία. Μαχητικότητα, όμορφες φάσεις και επιθετικός πλουραλισμός (9 σκόρερς !) ήταν τα χαρακτηριστικά των γηπεδούχων που στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο. Πρώτος σκόρερ για την κοινή ομάδα ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ ο Παναγιώτης Σκυριώτης με 21π. και πολλές βοήθειες από τους Πάνο Λουκαράκη (8π.) και Ζαννή Τσιμούνη (8π.) και από τους νικητές ο Α. Ντεντάι με 14π. Συγχαρητήρια στον ΑΙΓΕΑ για τη νίκη του αλλά πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους εφόρους της Ακαδημίας μας για την εικόνα και αυτής της ομάδας που αν μη τι άλλο μόνο με αισιοδοξία μας γεμίζει.

Τα δεκάλεπτα: 05-11, 15-34, 27-45, 45-54.

Διαιτητής: Συμιακάκης.

ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ (Σουλίκας - Χατζηλάμπρου) Κουσκουσάκης, Στείρος 2, Ζ. Τσιμούνης 8, Λουκαράκης 8, Γεωργόπουλος, Αλούρδας 2, Α. Τσιμούνης 1, Μηλιός, Σεζένιας 2, Σκυριώτης 21, Δέλιος 1, Κάβουρας 2.

ΑΙΓΕΑΣ (Κώσταλος) Κουφοδόντης 2, Ψύλλος 6, Κακάτσιος, Νικολάου, Σ. Ψύλλος 4, Καλλιουτζής 6, Χρίτης 8, Μπαράκος, Τσατσαρώνης, Ντεντάι 14, Αντωνιάδης 9, Μακκάς 5.