Header

banner_top

23/02 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

efaoz

Εν αναμονή της μεγάλης αυριανής μέρας (Κυρ. 24/2) με πίτα το πρώι (11.30 - Βούρειο) και ντέρμπι το απόγευμα (16:00 - Κλειστό ΒΑΟΛ - ΕΦΑΟΖ) η βροχερή σημερινή (Σαβ. 23/2) έχει 2 αγώνες τμημάτων της Ακαδημίας μας στο Βούρειο.

Στις 17:30 λοιπόν η κοινή ομάδα παμπαίδων (2005+) ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ φιλοξενεί στο Βούρειο τον ΑΙΓΕΑ σε άλλον έναν αγώνα της πιτσιρικαρίας της Ακαδημίας μας όπου μοναδικός στόχος για τους μπόμπιρες του Μιχάλη Σουλίκα είναι η συγκομιδή χρήσιμων εμπειριών.

Αμέσως μετά, στις 19:30 και πάλι στο Βούρειο η ομάδα παγκορασίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου υποδέχεται την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ σε μια δυνατή αναμέτρηση στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Στόχος της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου η νίκη ώστε ο Βούρειος να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που τον κρατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το χειροκρότημα και η συμπαράσταση των φίλων του ΒΑΟΛ είναι απαραίτητα και στους 2 αγώνεςοπότε ραντεβού στο Βούρειο στις 17:30 για τα πιτσιρίκια μας και κυρίως στις 19:30 για τα κορίτσια της Ακαδημίας μας που θα παλέψουν για τη νίκη σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα...