Header

banner_top

05/09 A K A Δ Η Μ Ι Α: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (17:00)

akadimia logoΈφθασε η ώρα να γεμίσει και φέτος, με χαρούμενες παιδικές φωνές το Βούρειο. Τη Δευτέρα 06/09 στις 17:00 στο Βούρειο, έχει το πρώτο ραντεβού της η Ακαδημία Basketball του ΒΑΟΛ Χίου. Η διοίκηση της Ακαδημίας, ο Τεχνικός Διευθυντής της Αντώνης Καλιμανάς και οι παλιοί και οι νέοι συνεργάτες του περιμένουν τα αγόρια και τα κορίτσια μας, να τους ευχηθούν καλή χρονιά, να τους μοιράσουν τα νέα προγράμματα προπονήσεων και όχι μόνο... Μετά την περυσινή πολύ πετυχημένη χρονιά της, φέτος η Ακαδημία μας, ακόμα πιο οργανωμένη και έμπειρη, είναι έτοιμη να προσφέρει παιχνίδι, τεχνικές γνώσεις, διασκέδαση και την πιο καλή παρέα σε όλα τα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

agoria-all-ok

Θυμίζουμε το αγωνιστικό έτος 2009-2010 ήρθαν στην Ακαδημία μας πάνω από 190 αγόρια και κορίτσια που χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα το φύλο, την ηλικία και τις δεξιότητες έδρεψαν τα καλά του αθλητισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βούρειου Αθλητικού Κέντρου Λιβαδίων. Οι παροχές ΄(αθλητικό υλικό, νερό, συνθήκες άθλησης, happenings, εκδηλώσεις, τουρνουά κ.α) προς τα παιδιά της Ακαδημίας μας αναμένεται φέτος να είναι ακόμα περισσότερες. Την περυσινή χρονιά την Ακαδημία μας επισκέφτηκαν και μίλησαν στα παιδιά αρκετές προσωπικότητες του Χιώτικου και Ελληνικού μπάσκετ με κυριώτερους "φιλοξενούμενους" τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Καλαμπόκη και τον αθλητή της ΑΕΚ Άκη Καλλινικίδη.

13_omadiki_kor_akadimia

Για φέτος οι άνθρωποι της Ακαδημίας ετοιμάζουν κι άλλες τέτοιες εκπλήξεις... Έκπληξη θα είναι και η φετινή επίσημη έναρξη της Ακαδημίας το ερχόμενο Σάββατο... Αλλά έχουμε καιρό γι αυτό. Για την ώρα ραντεβού με όλα τα αγόρια και τα κορίτσια της Ακαδημίας τη Δευτέρα 06/09 στις 5 το απόγευμα στο Βούρειο. Να είστε όλοι εκεί. Καλή χρονιά σε όλους !!!