Header

banner_top

20/02 (Π/Π) ΠΙΤ/ΦΟΒ-ΕΝ/ΒΑΟΛ 42-25

Άλλος ένας ξεχωριστός αγώνας για την κοινή ομάδα παμπαίδων ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ αυτή τη φορά απέναντι στην αντίστοιχη ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ με νικήτρια τη δεύτερη και τελικό σκορ 42-25. Τα πιτσιρίκια και των 2 ομάδων προσπάθησαν με πάθος για το καλύτερο και το χειροκρότημα των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο Βούρειο υπήρξε η καλύτερη ανταμοιβή σε αυτά τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα. Στα αγωνιστικά οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν διψήφια διαφορά στο Α΄ δεκάλεπτο (14-02) την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος παρά τη μείωση του σκορ σε αρκετά σημεία του αγώνα από τους αθλητές του Μιχάλη Σουλίκα. Φυσικά όπως έχουμε ξαναπεί η συγκομιδή εμπειριών είναι το σπουδαιότερο ζητούμενο γι αυτή την ομάδα και η πρώτη επαφή με το μπάσκετ για τους λιλιπούτειους αθλητές της Ακαδημίας μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη σημερινή τους προσπάθεια και καλή συνέχεια σε όλους.

Διαιτητές: Λογιωτατόπουλος - Πουλάκης.

Τα δεκάλεπτα: 14-02, 22-12, 30-17, 42-25.

ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ (Πατελίδας - Πνευματικούδης) Γεωργούλης, Κριτούλης 4, Συκαλάς 2, Τριπολίτης 2, Πατελίδας 9, Ζουμής, Σαραντινός 4, Πιλαβάς, Χαβιάρας, Παπαδόπουλος 19, Γλύκας 2.

ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ (Σουλίκας - Χατζηλάμπρου) Κουσκουσάκης, Στείρος, Τσιμούνης, Λουκαράκης 2, Μηλιάδης, Κάβουρας 2, Ζώρας 2, Αλούρδας 4, Σεζάνιας, Σκυριώτης 13, Δέλιος 2, Μηλιός.