Header

banner_top

18/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την επιτυχημένη (από όλες τις απόψεις) επιστροφή της αποστολής του ΒΑΟΛ Χίου από τη Ρόδο, ολοκληρώθηκε η προηγούμενη εβδομάδα και ξεκινά η νέα με πολλές αθλητικές και όχι μόνο δράσεις στο πρόγραμμά της για τον Βούρειο.

Ξεκίνημα με την Τετάρτη 20/2 που έχει 2 αγώνες στο πρόγραμμά της. Στις 19:30 η ομάδα παίδων (2003+) του ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενείται από τον ΠΥΡΣΟ Βερβεράτου στα Καμπόχωρα, με τον Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει σε μία ακόμα νίκη και τη διατήρηση της ομάδας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Την ίδια μέρα (Τετ. 20/2) στις 20:00 στο Βούρειο η κοινή ομάδα παμπαίδων (2005+) ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ σε έναν αγώνα όπου ο Μιχάλης Σουλίκας θέλει να δει τους νεαρούς αθλητές του να ευχαριστιούνται το μπάσκετ και να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Το Σάββατο (23/2) η ίδια ομάδα (ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ) φιλοξενεί στο Βούρειο τους παμπαίδες του ΑΙΓΕΑ σε ένα ακόμα παιχνίδι εμπειριών για τους λιλιπούτειους καλαθοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ. Η αναμέτρηση αυτή ξεκινά στις 17:30.

Αμέσως μετά, στις 19:30, και πάλι στο Βούρειο ο ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσει τον ΑΙΓΕΑ σε σημαντική αναμέτρηση στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων (2005+) της ΤΕ Χίου. Η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα παλέψει για τη νίκη που θα την κρατήσει στην 1η θέση και στο φετινό πρωτάθλημα.

Την Κυριακή 23/2 η αναμέτρηση ΝΗΡΕΑΣ - ΒΑΟΛ μάλλον θα αναβληθεί καθώς για το πρωί της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΒΑΟΛ Χίου. Μόλις οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις επί του θέματος θα ενημερώσουμε.

Την ίδια μέρα (Κυρ. 23/2) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό... Στις 16:00 ξεκινά ο κρισιμότατος αγώνας ΒΑΟΛ - ΕΦΑΟΖ με την ομάδα του Παντελή Βούλικα να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στο ιστορικό συγκρότημα του Ζωγράφου, ώστε να συνεχίσει να παλεύει με αξιώσεις για την παραμονή. Η βοήθεια του χιώτικου κοινού στον αγώνα με την ομάδα των ...Αντετοκούμπο είναι ζωτικής σημασίας οπότε την Κυριακή στις 16:00 όλοι στο Κλειστό έχει ΒΑΟΛ - ΕΦΑΟΖ για την 17η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.