Header

banner_top

14/02 ...ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ρόδου ο Χρήστος Μπίλιας λίγες ημέρες πριν την κρίσημη αναμέτρηση της Ροδίτικης ομάδας με τον ΒΑΟΛ Χίου (Σαβ. 16/2 - 14:00). Το ρεπορτάζ του 12sports.gr που ανακοινώνει την είδηση αλλά και ενημερώνει για την προετοιμασία της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ εν όψει ΒΑΟΛ είναι το παρακάτω:

(12/2) Τέλος ξανά ο Μπίλιας από Καλλιθέα!

Για μία ακόμη φορά παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Καλλιθέας ο Χρήστος Μπίλιας, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία! Αναλαμβάνει ''υπηρεσιακός'' ο Πάνος Παναγιωταρακος, σε αναζήτηση ξανά προπονητή η ροδίτικη ομάδα

Παρελθόν από τον πάγκο της Καλλιθέας αποτελεί για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Μπίλιας, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Σταμούλης. Στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου, στο τιμόνι θα καθίσει ο Πάνος Παναγιωταράκος, όπως είχε κάνει και στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Καλλιθέα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο «Παν Παν» θα έχει διπλή ιδιότητα στην αναμέτρηση με τους Χιώτες και θέλει να παίξει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Να θυμίσουμε ότι πέρσι η Καλλιθέα με τον Χρήστο Μπίλια κατέκτησε το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και αμέσως μετά αντικαταστάθηκε από τον Στάθη Βλαχοδήμο, ο οποίος οδήγησε επιτυχώς την ομάδα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική. Μετά τα μπαράζ δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Βλαχοδήμο και προσελήφθη ο Σεραφείμ Θεοδοσίου, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας μόνο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ο.Φ.Η. στην Κρήτη. Στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής υπηρεσιακός προπονητής ήταν ο Πάνος Παναγιωταράκος και αμέσως μετά επέστρεψε στο τιμόνι ο Χρήστος Μπίλιας, ο οποίος από σήμερα αποτελεί ξανά παρελθόν...

(14/2) Στο μυαλό μόνο ο... Β.Α.Ο.Λ.!

Η Καλλιθέα προετοιμάζεται εντατικά για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (14:00) με τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ' Εθνικής!

Για το παιχνίδι με τον Β.Α.Ο.Λ. Χίου προετοιμάζεται η Καλλιθέα… Η ροδίτικη ομάδα, μετά το «διαζύγιο» με τον Χρήστο Μπίλια θα παρουσιαστεί στον πάγκο της με τον Πάνο Παναγιωταράκο, όπως είχε γίνει και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Για τους Ροδίτες η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αφού σε περίπτωση ήττας η χρονιά θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα και η ομάδα θα επιστρέψει στο τοπικό μπάσκετ. Η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής είναι ένας ακόμη «τελικός», απέναντι στους Χιώτες, που βρίσκονται σε πτωτική πορεία με συνεχόμενες ήττες. Αυτό σημαίνει ότι το έργο της Καλλιθέας θα είναι δύσκολο, αφού και ο Β.Α.Ο.Λ. έχει ως στόχο την παραμονή. Αμφίβολη είναι η παρουσία του νεαρού Δημήτρη Τσακίρη, που προέρχεται από διάστρεμμα, ενώ θα αγωνιστεί κανονικά ο Φώντας Μπιλλιάς.