Header

banner_top

11/02 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την επιστροφή της ομάδας ανδρών από το Κορωπί, ολοκληρώθηκε η προηγούμενη εβδομάδα και ξεκινά η νέα σήμερα Δευτέρα (11/2) με τρεις δύσκολους αγώνες για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Ξεκίνημα την Τετάρτη 13/2 με το τμήμα εφήβων (2001+) του ΒΑΟΛ που δίνει πολύ σημαντικό αγώνα με τους ΙΩΝΕΣ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου. Στον Α΄ Γύρο η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη είχε φύγει νικήτρια από το Κλειστό (63-68 στην παράταση) απέναντι στους ΙΩΝΕΣ αλλά στη συνέχεια οι ήττες από ΕΝΩΣΗ και ΦΟΒ την έριξαν βαθμολογικά. Έτσι ο αγώνας της Τετάρτης αποκτά ιδιαίτερη σπουδαιότητα καθώς ενδεχόμενη νίκη του Βούρειου τον ξαναβάζει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου ενώ μια ήττα τον αποκόβει ουσιαστικά από την κορυφή. Ραντεβού λοιπόν στις 18:00, την Τετάρτη στο Βούρειο για το ντέρμπι εφήβων ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ.

Αμέσως μετά, στις 20:00 και πάλι στο Βούρειο θα δοθεί το τζάμπολ της αναμέτρησης ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για την αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων (2003+) της ΤΕ Χίου. Δύσκολη αποστολή για τις πιτσιρίκες του Γιάννη Σαμιώτη που θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα χρειαστούν και εκείνες το χειροκρότημα και τη συμπαράστασή μας από τις κερκίδες του Βούρειου.

Το Σάββατο 16/2, στις 14:00 στη Ρόδο θα δοθεί το τζάμπολ της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρόδου - ΒΑΟΛ Χίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα παλέψει για το διπλό στο σμαραγδένιο νησί επιζητώντας την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από αρκετό καιρό. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση αποτελούν ένα αξιόμαχο σύνολο και αποτελούν δύσκολο αντίπαλο ιδιαίτερα στην έδρα τους. Στον Α΄ Γύρο ο ΒΑΟΛ είχε επικρατήσει στο Κλειστό με 75-67.