Header

banner_top

10/02 (ΑΝΔΡ) ΚΟΡΩΠΙ - ΒΑΟΛ 89-70

Nέα βαρειά ήττα για την ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου, αυτή τη φορά στο Κορωπί από την τοπική ομάδα με 89-70 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Ο Βούρειος παρά την πολύ καλή παρουσία του και το προβάδισμα στο σκορ στο ημίχρονο (34-36) κατέρευσε αδικαιολόγητα στην επανάληψη και με ένα επί μέρους 55-34 (!) (δέχθηκε 30π. στο Γ΄δεκάλεπτο) ηττήθηκε δίκαια με το ευρύ 89-70. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα υπήρξε ανταγωνιστική για 2 δεκάλεπτα κατάφερε να προηγηθεί με +5 καθώς όμως υπήρξε άστοχη σε βολές και ελεύθερα σουτ σε εκείνο το διάστημα, δεν κατάφερε να πάρει διαφορά. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Κακιούζη εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα μεγάλα αμυντικά κενά που παρουσίασε ο Βούρειος και έχοντας 5 διψήφιους σκόρερ με πρώτο εξ αυτών τον αρχισκόρερ της Γ΄ Εθνικής Καραδολάμη (21(3)) έφτασαν εύκολα τελικά στη νίκη υποχρεώνοντας την ομάδα της Χίου στην 4η συνεχόμενη ήττα της (ΟΦΗ, ΕΡΜΗΣ, ΚΑΠ). Από το σημερινό κακό παιχνίδι ο ΒΑΟΛ κρατά την καλή αμυντική λειτουργία στο Α΄ μέρος και την αγωνιστική αναγέννηση στον επιθετικό τομέα του Βαγγέλη Τσουρή (27π.) που δείχνει πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βοηθήσει δυναμικά στη δύσκολη συνέχεια. Χαρακτηριστικό της σημερινής αστοχίας της ομάδας της Χίου το μόλις 1 εύστοχο τρίποντο (κι αυτό όταν όλα είχαν κριθεί) έναντι 11 των γηπεδούχων. Στα δευτερεύουσας σημασίας η υπερκάλυψη του +9 του Α΄ Γύρου καθώς όπως διαφαίνονται τα πράγματα μάλλον απίθανη είναι η περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των σημερινών αντιπάλων. Πλέον το ρεκόρ του ΒΑΟΛ έφτασε στο 6-9 με την ΚΑΠ να έχει πλησιάσει στο 5-10 και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ρόδου το Σάββατο στις 14:00 στο σμαραγδένιο νησί να αποκτά κομβική σημασία για το μέλλον του Βούρειου στη Γ΄ Εθνική. Μέχρι τότε το κεφάλι ψηλά, ανάλυση και περισυλλογή για τα λάθη και τις παραλείψεις, καλή επιστροφή κι από Τρίτη δουλειά και πίστη για να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την ομάδα μας.

Διαιτητές: Ροδίτης - Παπαδημητρόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 34-36, 64-52, 89-70.

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Κακιούζης) Καραχάλιας 2, Αγγελόπουλος, Καμαρινός 11(1), Τζαγιασβίλι 2, Αγόρης 17(3), Καραδιλάμης 21(3), Φίλα 5(1), Μερκούρης, Κάτσαρης, Σβορώνος 14(2), Κουτουφάς 15(1), Χρονόπουλος 2.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Φουντουλάκος, Σερέπας, Ανδρουλάκης 5, Σουλίκας 5, Σαμιώτης 11, Αγγελίδης 5, Καραφαντής, Τσουρής 27, Κουϊμτζής 6, Τροβάς, Σουλινάρης 6, Κωνσταντινάκος 5(1).