Header

banner_top

13/01 ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΠΙΑΤΕΛΑ

af kipello ok

Πριν από λίγα χρόνια κάποια πρατήρια υγρών καυσίμων στα πλαίσια του μάρκετιγκ της εποχής, έδιναν κούπες στους οδηγούς ανάλογα με τα λίτρα βενζίνης που αγόραζαν. Μάλιστα όταν ο καταναλωτής συμπλήρωνε 6 κούπες τότε κέρδιζε και μία πιατέλα ασορτί, δώρο που αποτελούσε ιδιαίτερο δέλεαρ. Στο κυνήγι της ...πιατέλας λοιπόν η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου θα παλέψει για την 6η κούπα της απέναντι στον νέο και πρωτοεμφανιζόμενο σε τελικό ΝΟ Θυμιανών.

cup19

Το απόγευμα της Κυριακής (13/1) στις 19:00 στα Καμπόχωρα ο 12ος τελικός στην ιστορία του Κυπέλλου της ΤΕ Χίου θα φέρει αντιμέτωπους τον ΒΑΟΛ Χίου των 6 τελικών και των 5 τροπαίων τα τελευταία 8 χρόνια και τον ρούκι αλλά ενθουσιώδη ΝΟΘ που απέκλεισε με εμφατικό τρόπο τον μόνιμο φιναλίστ ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς και δικαιούται να περηφανεύεται πως στη νεότερη ιστορία του θεσμού (από το 2011) είναι μόλις η 4η ομάδα (ΒΑΟΛ, ΟΜΗΡΟΣ, ΙΩΝΕΣ) που φτάνει σε τελικό. Πέρα από την ιστορία και τη βαρύτητα ενός τροπαίου, ο Παντελής Βούλικας βλέπει τον συγκεκριμένο αγώνα και ως μιας πρώτης τάξεως πρόβα τζενεράλε εν όψει του δύσκολης αποστολής στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου την ερχόμενη Πέμπτη ο Βούρειος θα φιλοξενηθεί από το ΔΕΙΛΙΝΟ και το Σάββατο από τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 11ης και 12ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής αντίστοιχα. Πέρα από αυτό ο Βούρειος θέλει να γιορτάσει με έναν ακόμα τίτλο τα 30στά γενέθλια του στα πλαίσια των οποίων θα αγωνιστεί με ειδική εμφάνιση έκπληξη... Ραντεβού στα Καμπόχωρα λοιπόν καθώς στις 19:00 ξεκινά η κορύφωση της 5ης Γιορτής του Χιώτικου Μπάσκετ με τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών της ΤΕ Χίου ανάμεσα στον ΝΟ Θυμιανών και τον ΒΑΟΛ Χίου.

5koupos

Νωρίτερα, στις 18:00 η ΤΕ Χίου θα κόψει την πίτα της και θα βραβεύσει τις πρωταθλήτριες ομάδες της περιόδου 2017 - 2018 με τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες του ΒΑΟΛ Χίου να λαμβάνουν τα τρόπαια τους. Μάλιστα το γεγονός ότι και στο φετινό πρωτάθλημα, με την ολοκλήρωση του Α΄ Γύρου και τα 2 αυτά τμήματα βρίσκονται αήττητα (και φέτος) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μας γεμίζει με σιγουριά πως το οικοδόμημα που καμαρώνουμε στη Γ΄ Εθνική χτίζεται πάνω σε στέρεες βάσεις ενώ και για το τμήμα των Γυναικών που αντιμετωπίζει απίστευτες δυσκολίες και αναποδιές οι διακρίσεις δεν θα αργήσουν να επανέλθουν. Νωρίτερα στις 16:30 η εορταστική ημέρα για το χιώτικο μπάσκετ θα ανοίξει με τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στον ΦΟΒ και τον ΑΙΓΕΑ. Ραντεβού στα Καμπόχωρα λοιπόν όπου στις 18:00 η ΤΕ Χίου κόβει την πίτα της και βραβεύει τους περυσινούς πρωταθλητές και πρώτους σκόρερ και στις 19:00 ξεκινά ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ανδρών ΝΟΘ - ΒΑΟΛ

V1819V