Header

banner_top

12/01 (ΠΑΜΠ) ΕΝ/ΒΑΟΛ-ΠΙΤ/ΦΟΒ 32-36

Έναν ιδιαίτερο αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Βούρειου το βράδυ του Σαββάτου (12/1). Οι κοινές ομάδες ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ και ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ αναμετρήθηκαν με πάθος με τους αθλητές των δύο ομάδων, παρά το (πολύ) νεαρό της ηλικίας τους, να παρουσιάζουν ένα όμορφο θέαμα, και έναν χορταστικό αγώνα με όμορφες φάσεις, σασπένς και δύναμη. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ με 32-36 μετά από έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπι όπου τα πιτσιρίκια του Μιχάλη Σουλίκα κατάφεραν να επανέλθουν από το -10, χάνοντας τελικά στις λεπτομέρειες τη νίκη. Φυσικά σε αυτές τις ηλικίες η νίκη είναι η τελευταία που μετράει και φυσικά η προσπάθεια είναι εκείνη που επιβραβεύθηκε στο τέλος με ένα ζεστό χειροκρότημα για όλους τους λιλιπούτειους καλαθοσφαιριστές. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σκυριώτης οδήγησε την κοινή ομάδα ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ με 15π. ενώ για το ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ ο Πατελίδας ηγήθηκε με 10π. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και καλή συνέχεια σε όλους.

Διαιτητής: Αναστασάκης

Τα δεκάλεπτα: 10-10, 15-20, 27-28, 32-36.

ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ (Σουλίκας - Χατζηλάμπρου) Κουσκουσάκης 3, Στείρος 1, Τσιμούνης, Λουκαράκης 1, Κάβουρας 2, Ζώρας 6, Δούνιας, Σκυριώτης 15, Δέλιος 2, Μηλιός 2.

ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ (Πατελίδας - Πνευματικούδης) Κριτούλης, Σικαλάς 2, Τριπολίτης, Πατελίδας 10, Ζουμής, Σαραντινός 5, Γεωργούλης, Πιλαβάς 2, Χαβιάρας 6, Παπαδόπουλος 8, Γλύκας 3.