Header

banner_top

12/01 (ΠΑΜΠ) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 59-40

Αήττητοι ολοκλήρωσαν τον Α΄ Γύρο και του φετινού πρωταθλήματος οι εν ενεργεία πρωταθλητές Χίου παμπαίδες του ΒΑΟΛ καθώς επικράτησαν του ΦΟΒ με 59-40. Τα πιτσιρίκια του Μανώλη Χατζηλάμπρου παρά τις αρκετές απροσεξίες τους ήταν κατά διαστήμα χάρμα ιδέσθαι και πρόσφεραν πολύ όμορφες φάσεις, ενώ παρουσίασαν και μια ζηλευτή πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ολοκληρωτικό μπάσκετ κατά διαστήματα με καλή αντίδραση τόσο στο γρήγορο παιχνίδι όσο και στις οργανωμένες επιθέσεις και σημαντικός επιθετικός πλουραλισμός με 10 σκόρερς. Και το πιο σημαντικό, οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ Χίου που δείχνουν έτοιμοι για το back to back, έχουν ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης καθώς και η ηλικία τους είναι μικρή αλλά και τα αθλητικά προσόντα δεν τους λείπουν. Κι όλα αυτά εν απουσία του Γιάννη Φερεντίνου που ακολουθεί το όνειρο του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και του ευχόμαστε ολόψυχα σύντομα να τον καμαρώσουμε με το εθνόσημο στο στήθος. Στέφανος Σπάρταλης (14π.), Σταύρος Παπαζής (8π.) και Χρήστος Χατζηλάμπρου (8π.) οδήγησαν επιθετικά τον Βούρειο χωρίς, πραγματικά, να υστερήσει κανένας από τους καλαθοσφαιριστές των πρωταθλητών. Περαστικά στον Λεωνίδα Μηλιάδη (4π.) που αποχώρησε τραυματίας (διάστρεμμα) και πολλά συγχαρητήρια σε προπονητές, εφόρους και αθλητές για την πορεία και την εικόνα της ομάδας. Από τον αξιόμαχο ΦΟΒ ξεχώρισε ο Άγγελος Κατολέων με 17π. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους.

Διαιτητής: Φλωράδης.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 34-22, 51-34, 59-40.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου - Σουλίκας) Γκλώτσος 7(1), Ναλμπάντης 4, Αγγελής 5, Μηλιάδης 4, Γιαννούτσος 1, Χατζηλάμπρου 8, Αλούρδας 4, Σπάρταλης 14, Μανδρόχαλος, Παπαζής 8, Σταματίου 4.

ΦΟ Βροντάδου (Καράπουρνος) Παϊδούσης, Λούπι Άλντο, Ίσκης, Σαραντινός 2, Βαβάκας 8, Λεώδης 6, Τσαμπλάκος, Κατολέων 17, Ανδρεάδης, Σεζένιας 3.