Header

banner_top

12/01 (ΓΥΝ/Κ) ΦΟΒ - ΒΑΟΛ 41-36

Την ήττα - αποκλεισμό απο τον τελικό, με σκορ 41-36 γνώρισε η ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου από την αντίστοιχη του ΦΟΒ στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΤΕ Χίου. Ο Βούρειος κατέγραψε μια μέτρια, επιθετικά, εμφάνιση και πλήρωσε τα αρκετά εύκολα καλάθια που απώλεσε σε καίρια σημεία του αγώνα. Παρά το γεγονός πως είχει το προβάδισμα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη δεν κατάφεραν πάρουν διαφορά αφαλείας όταν είχαν το momentum και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στον ΦΟΒ να πετύχει κρίσημους πόντους και να πάρει εκείνος τη νίκη - πρόκριση. Ακόμα κι έτσι και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες ο Βούρειος πάλεψε για το καλύτερο αλλά προδόθηκε από κάποια νεκρά διαστήματα που μετέτρεψαν την "παράσταση νίκης" σε μια στείρα επιθετικά προσπάθεια καθώς οι 36 πόντοι στην επίθεση δεν φάνηκαν, και λογικά, ικανοί για να δώσουν την πρόκριση. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την πρόκριση και επαναφορά στο πρωτάθλημα Χίου όπου με την επάνοδο κάποιων από τις απουσίες μας ευελπιστούμε πως θα συνεχίζουμε με αξιώσεις το κυνήγι των φετινών στόχων μας...

Διαιτητές: Κοντίλης - Αναστασάκης.

Τα δεκάλεπτα: 10-6,17-18, 21-25, 41-35.

ΦΟΒ (Κουντουριάδης) Οικονόμου 6(1), Σπάρταλη, Μαργαρίτη 14(1), Κατσάλα, Μαθιούδη 2, Ξενόκωστα 5, Μπατή 8(1), Καραμανή, Μπακλή, Μαρκίς 3, Λιβανού 3.

ΒΑΟΛ (Σαμιώτης) Σαλιάρη, Μονογιούδη 4, Μυλωναδάκη 5(1), Βουδούρη 2, Βούλγαρη 6(1), Γρηγοριάδου 7(1), Ατσαβέ 5(1), Κουκουνά 2, Δάφνου 2, Σουλίκα 3, Αναστασάκη, Χαρίτου.