Header

banner_top

12/01 ...ΕΧΕΙ (3) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τριπλό αγωνιστικό πιάτο για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου με δράση σε Κύπελλο Γυναικών και πρωτάθλημα παμπαίδων, έχει στο πρόγραμμά της η σημερινή ημέρα (Σαβ. 12/1).

Ξεκίνημα με το τμήμα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου το οποίο μετέχει στο final-4 του Κυπέλλου της ΤΕ Χίου και θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Στις 17:15 λοιπόν, στα Καμπόχωρα ο ΒΑΟΛ θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος του ΦΟΒ με τον νικητή να κερδίζει το ειστιτήριο για τον αυριανό τελικό (16:30). Οι δύο σημερινοί μονομάχοι προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στο final-4 ενώ φέτος έχουν αναμετρηθεί μία φορά ακόμα για το πρωτάθλημα της ΤΕ Χίου σε αγώνα όπου ο ΒΑΟΛ επικράτησε με 47-34. Αναφορικά με το θεσμό του Κυπέλλου ο ΒΑΟΛ έχει ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη του και μία συμμετοχή σε τελικό, ενώ η ομάδα του Βροντάδου ήταν περυσινή φιναλίστ. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, παρά τις απουσίες, για τη νίκη - πρόκριση οπότε η συμπαράσταση όσων φίλων της ομάδας μπορούν να βρεθούν στις κερκίδες των Καμποχώρων στις 17:15 είναι ευπρόσδεκτη και ιδιαίτερα σημαντική. Στον άλλο ημιτελικό ΑΙΓΕΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 19:00.

Την ίδια ώρα περίπου (17:30) άλλη μια σημαντική αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΦΟΒ διεξάγεται στο Βούρειο. Για την κατηγορία παμπαίδων (2005+) αυτή τη φορά, οι δύο εναπομείνασες αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου "διασταυρώνουν τα ξίφη τους" σε μια σημαντική αναμέτρηση. Τα πιτσιρίκια του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσουν να πετύχουν την 8η νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις την ώρα που οι αντίπαλοί τους έχουν 4-0. Και στην σημαντική προσπάθεια των πρωταθλητών 2017-2018 παμπαίδων είναι απαραίτητο το χειροκρότημα και η συμπαράσταση οπότε όσοι δεν πάτε Καμπόχωρα, ραντεβού στις 17:30 στο Βούρειο για τον αγώνα ΒΑΟΛ - ΦΟΒ για την κατηγορία παμπαίδων.

Η 3η αναμέτρηση ΒΑΟΛ - ΦΟΒ της ημέρας, θα διεξαχθεί και πάλι στο Βούρειο αυτή τη φορά στις 19:30. Η πιτσιρικαρία των 2 ομάδων με παιδιά μικρότερων ηλικιών θα δώσει έναν ξεχωριστό αγώνα χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες με μοναδικό στόχο την επαφή των παιδιών με το μπάσκετ και την βελτίωσή τους μέσα από τις επίσημες αναμετρήσεις. Έτσι η κοινή ομάδα παμπαίδων ΕΝΩΣΗ/ΒΑΟΛ θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ΠΙΤΥΟΣ/ΦΟΒ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση όπου οι μπόμπιρες του Μιχάλη Σουλίκα θα κληθούν να καταθέσουν την πρόοδο τους και φυσικά (και εδώ) το χειροκρότημα όλων μας είναι επιβεβλημένο.