Header

banner_top

21/12 ...ΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΟΡ-5 !!!

http://vaolchios.gr/images/roster_vaol/men2017_2018/aggelidis.JPG

Αναμενόμενο κάποιος από τους 2 Μάκηδες του ΒΑΟΛ Χίου (Σουλίκας και Αγγελίδης) να είναι στην καλύτερη πεντάδα της 9ης αγωνιστικής μετά τους πάνω από τους 20π. που πέτυχαν και τη "γεμάτη" εμφάνιση που πραγματοποίησαν, στη νίκη του Βούρειου επί της Χαλκίδας. Η ιστοσελίδα basketa.gr επέλεξε τον Πρόδρομο (Αγγελίδη) για το top-5 με τον αθλητή του ΒΑΟΛ να καπαρώνει τη θέση "3" στην καλύτερη 5άδα. Συγχαρητήρια Μάκη για τη διάκριση και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι χιώτες, πάντοτε μέσα από συνολική δουλειά και φυσικά μετά από νίκες του ΒΑΟΛ. Ολόκληρη η ανάρτηση του basketa.gr έχει ως εξής:

2ος όμιλος

1) Κώστας Σταμάτης (Ίκαρος Νέας Σμύρνης)

Γύρισε, για να βοηθήσει τον Ίκαρο σε ένα μεγάλο του στοίχημα, ώστε να επιβιώσει στην κατηγορία με ένα τόσο χαμηλό αγωνιστικό μπάτζετ. Ο ίδιος «ενσαρκώνει» με ιδανικό τρόπο το ρόλο του ηγέτη και η ομάδα του κερδίζει τις εντυπώσεις, όπως κι εκείνος, που «σκότωσε» τον Αργοναύτη, άλλη μια ομάδα υψηλού επιπέδου σε αυτό τον όμιλο, με 17 πόντους και τέσσερα τρίποντα. Ο Κώστας Σταμάτης οδηγεί σε μια σπουδαία επιτυχία την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

2) Έκτορας Οικονομόπουλος (Μελίσσια)

Αυτός κι αν είναι ηγέτης στα φετινά Μελίσσια. Σε ένα από τα ματς… της χρονιάς, που διεξήχθη στο Ηράκλειο, «σμπαράλιασε» την άμυνα του ΟΦΗ με 30 πόντους και τέσσερα τρίποντα, προσθέτοντας άλλο ένα «γαλόνι» στην φετινή του «μαγική» σεζόν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο με την πρώτη ήττα των Κρητικών σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Έκτορας Οικονομόπουλος υπάρχει εκεί, για να πετύχει η ομάδα των Βορείων προαστίων.

3) Μάκης Αγγελίδης (ΒΑΟΛ Χίου)

Είναι μια σημαντική φυσιογνωμία σε αυτά τα τελευταία δύο χρόνια της προσπάθειας καθιέρωσης του ΒΑΟΛ στην κατηγορία. Η απόδοσή του μένει σταθερά σε υψηλό επίπεδο και σε αυτή τη σεζόν, οπότε αξίζει σε κάθε περίπτωση τη θέση του στην πεντάδα αυτή, μετά και από τους 24 πόντους, που μεταξύ άλλων οδήγησαν σε θρίαμβο απέναντι στην Χαλκίδα. Όσο ο Μάκης Αγγελίδης είναι σε τέτοια κατάσταση, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα η ομάδα της Χίου.

4) Χάρης Παναγιωτίδης (Άρης Θήβας)

Βρήκε μια σημαντική ευκαιρία στη Θήβα, ώστε να επιδείξει το ταλέντο του, και δεν την έχει χάσει. Ο Έλληνας φόργουορντ κάνει εξαιρετική δουλειά και η απόδοσή του διαρκώς ανεβαίνει, με την παρουσία του κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου να έρχεται να το επιβεβαιώσει, με 14 πόντους και δύο τρίποντα. Αρκετοί παίκτες με αξία έχουν μαζευτεί στον Άρη, αλλά και ο Χάρης Παναγιωτίδης έχει καταφέρει να διακριθεί.

5) Γεράσιμος Κουτουφάς (Κορωπί)

Βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης φόρμας, ειδικά από τη στιγμή που έφτασε ο Μιχάλης Κακιούζης στην ομάδα. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι είναι ο οδηγός της και το επιβεβαίωσε στη Ρόδο, «διαλύοντας» και την άμυνα της Καλλιθέας με 24 πόντους και δύο τρίποντα, για να πάρει θέση στο… χαμηλό σχήμα που διαλέγουμε για αυτή την αγωνιστική. Ο Γεράσιμος Κουτουφάς είναι μία από τις φετινές αποκαλύψεις σε αυτό το πρωτάθλημα.

Προπονητής: Αλέκος Δάγλας (Μελίσσια)

Ο ΟΦΗ έμοιαζε να είναι ομάδα από άλλο επίπεδο, μα τα Μελίσσια είχαν τον τρόπο να δείξουν πως… δεν είναι άτρωτος. Άντεξαν για 50 λεπτά σε ένα «καυτό» ΒΑΚ, το σχέδιο τους πέτυχε και το αήττητο της κρητικής ομάδας είναι παρελθόν, σε μια εμφάνιση πρωταθλητισμού, αν και ο Έλληνας τεχνικός προτιμά να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να τονίζει, ότι αρχικός στόχος είναι η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Ο Αλέκος Δάγλας, όμως, είναι ένας προπονητής που ξέρει να κερδίζει.