Header

banner_top

20/12 ...ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ !!!

exo

Επετειακό, επιτραπέζιο γεμάτο νιάτα αλλά και αναμνήσεις είναι το άρτι αφιχθέν ημερολόγιο του ΒΑΟΛ Χίου. Ανοίγοντας την πόρτα στη νέα χρονιά που φέρνει τα 30στά γενέθλια ενός από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους Καλαθοσφαίρισης και Γυμναστικής στο Αιγαίο, το ημερολόγιο 2019 του Βούρειου έφτασε και σας περιμένει να το αγοράσετε (5€ η τιμή του) ώστε πέρα από τη συλλεκτική του αξία να στηρίξετε και τις προσπάθειες του ΒΑΟΛ Χίου για την καλλιέργεια του αθλητισμού και την επάξια εκπροσώπηση του νησιού μας σε πανελλήνιο επίπεδο.

1 ian fev

Το ημερολόγιο είναι αποκλειστική χορηγία των Φροντιστηρίων "Πουκαμισάς" που πάντα αποτελούν αρωγό των προσπαθειών του χιώτικου αθλητισμού γεγονός για το οποίο εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Στο εξώφυλλο γίνεται αναφορά στους τίτλους που έχουν κατακτηθεί από τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου σε αυτά τα 30 πρώτα χρόνια της ζωής του με επιστέγασμα τις 5 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα (όλες με αήττητες ανόδους). Μάλιστα σε ένα εντυπωσιακό μοντάζ «ποζάρουν» μαζί οι 5 …εθνικές ομάδες μας ήτοι οι ομάδες Ανδρών 2006-07, 2013-14, 2017-18 φετινή 2018-19 που μετείχαν στη Γ΄ Εθνική καθώς και η ομάδα Γυναικών 2010-11 που ανέβηκε και αγωνίσθηκε στην Α2 Εθνική.

6 noe dec

Στις εσωτερικές σελίδες κυριαρχούν οι ομάδες που μετέχουν με επιτυχία σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά υπάρχει και ενδεικτική αναφορά σε εμβληματικές ομάδες παλαιότερων ετών. Το ημερολόγιο μας μπορείτε να το βρείτε από τους εφόρους και τους προπονητές των τμημάτων αλλά και από αθλητές του ΒΑΟΛ Χίου ή τα μέλη του ΔΣ. Σε κάθε άλλη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας…