Header

banner_top

19/12 ...ΓΙΟΡΤΗ & ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των τμημάτων Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής καθώς και τη σημαντική αναμέτρηση Γυναικών ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας (Τετ. 19/12) για τα τμήματα του Βούρειου.

Ξεκίνημα λοιπόν με τα πολυπληθή τμήματα της ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου που θα παρουσιάσουν το καθιερωμένο εορταστικό πρόγραμμά της το απόγευμα της Τετάρτης (19/12) στο Βούρειο. Μουσική, χορός, ταλέντο και εντυπωσιακά προγράμματα είναι το χριστουγεννιάτικο μενού των συγκεκριμένων επιδείξεων. 30 προγράμματα (ατομικά και ομαδικά) σε ένα δίωρο υπερθέαμα (15:45 - 17:45) υπόσχονται ένα μοναδικό απόγευμα σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στις κερκίδες του Βούρειου (είσοδος ελεύθερη) για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ρυθμικής...

Αργότερα, στις 19:30 το τμήμα Γυναικών του ΒΑΟΛ δοκιμάζεται στο Κλειστό απέναντι στον ΑΙΓΕΑ στο ντέρμπι των πρωτοπόρων ομάδων του φετινού πρωταθλήματος. Οι 2 αντίπαλοι είναι αήττητοι μετά από 4 αγώνες και θα αγωνιστούν για τη νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή του βαθμλογικού πίνακα στο φινάλε του Α΄ Γύρου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί τη βοήθειά μας, οπότε ραντεβού στο Κλειστό, σήμερα 19/12, στις 19:30.