Header

banner_top

17/12 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με τις τελευταίες 3 επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2018, θα κυλήσει η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (17/12) για τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, ενώ πέρα από το μπάσκετ υπάρχει και η χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμηματών ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του Βούρειου.

Ξεκίνημα λοιπόν με τα πολυπληθή τμήματα της ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του ΒΑΟΛ Χίου που θα παρουσιάσουν το καθιερωμένο εορταστικό πρόγραμμά της το απόγευμα της Τετάρτης (19/12) στο Βούρειο. Μουσική, χορός, ταλέντο και εντυπωσιακά προγράμματα είναι το χριστουγεννιάτικο μενού των συγκεκριμένων επιδείξεων. 30 προγράμματα (ατομικά και ομαδικά) σε ένα δίωρο υπερθέαμα (15:45 - 17:45) υπόσχονται ένα μοναδικό απόγευμα σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στις κερκίδες του Βούρειου (είσοδος ελεύθερη) για τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ρυθμικής...

Την ίδια ημέρα (Τετ. 19/12) στις 19:30 το τμήμα Γυναικών του ΒΑΟΛ δοκιμάζεται στο Κλειστό απέναντι στον ΑΙΓΕΑ στο ντέρμπι των πρωτοπόρων ομάδων του φετινού πρωταθλήματος. Οι 2 αντίπαλοι είναι αήττητοι μετά από 4 αγώνες και θα αγωνιστούν για τη νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή του βαθμλογικού πίνακα στο φινάλε του Α΄ Γύρου. Η ομάδα του Γιάννη Σαμιώτη που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί τη βοήθειά μας, οπότε ραντεβού στο Κλειστό, την Τετάρτη 19/12, στις 19:30.

Το Σάββατο 22/12 το τμήμα παίδων (2005+) του ΒΑΟΛ Χίου ολοκληρώνει τον Α΄ Γύρο του πρωταθλήματος της ΤΕ Χίου, φιλοξενούμενο του ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς. Η αναμέτρηση ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ διεξάγεται στις 19:00 στα Καμπόχωρα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής με την ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη να στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση και στην κατάκτηση των 2 βαθμών της νίκης που θα τη διατηρήσουν στη 2η θέση της βαθμολογίας στο φινάλε του Α΄ Γύρου του πρωταθλήματος παίδων.

Την Κυριακή 23/12 το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ανδρών συνεχίζεται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με τον ΒΑΟΛ Χίου να έχει δύσκολη αποστολή στο βοηθητικό του ΣΕΦ όπου θα φιλοξενηθεί από τον σκληροτράχηλο ΙΚΑΡΟ Νέας Σμύρνης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής με τον Βούρειο να παλεύει για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που τις τελευταίες 2 αγωνιστικές υποχρέωσε σε ήττες ΜΕΛΙΣΣΙΑ (εκτός) και ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ (εντός) ομάδες που βρίσκονται στη 2η και 4η θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Παντελή Βούλικα με αναπτερωμένο το ηθικό από τη μεγάλη νίκη επί της ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα παλέψει για την έκπληξη και όσοι μπορούν να βρεθούν στο ΣΕΦ για συμπαράσταση είναι καλοδεχούμενοι στην αναμέτρηση που ξεκινά στις 15:00.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται και η εκτύπωση του ημερολογίου του ΒΑΟΛ Χίου που έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς το 2019 συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση του.

Καλή εβδομάδα σε όλους...